ondergoed

alles was goed

Goed afspraak nagekomen

Goed afspraak nagekomen

Snelle service mooie zwembroeken

Snelle service mooie zwembroeken. Top. Update: Nadat ik dit schreef bleek ��n van de broeken bij het oogje van de veter in te scheuren. Mailtje met foto gestuurd en binnen 1 dag een nieuwe broek ontvangen. De kapotte hoefde ik niet terug te sturen. Ik ben nog steeds net zo tevreden als v��r dit voorval. De service is TOP.

Super tevreden

Snelle levering. Achteraf betaling mogelijk. Sterk concurerende prijzen. Kortom mijn 1e bestelling is mij uitstekend bevallen en het zal daardoor niet bij 1 bestelling blijven!

Snel levering

Snel levering. Kwaliteit en mooi.

Snelle verwerking.

Snelle verwerking.

Gewoon heel goed heb verder geen.

Gewoon heel goed heb verder geen aanmerkingen op zowel de levering als de zwembroek.

snelle levering en het is en aanrader

snelle levering en het is en aanrader

Super, ook het retour sturen van de zending en het crediteren was super snel geregeld

Broekjes passen perfect!

Broekjes passen perfect! Ook de levering was snel en juist.

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden, keurig afgehandeld, ik zou niet weten wat hier nog aan verbeterd zou moeten worden.

Super goed en snel geleverd

Super goed en snel geleverd

Gevraagd om cadeau verpakking die niet.

Gevraagd om cadeau verpakking die niet was toegevoegd. Waarop ik zelf last minute nog alles kon inpakken

Alles was snel geregelt en ben tevreden.

Alles was snel geregelt en ben tevreden over het product

Bestelling gedaan en extra betaald om.

Bestelling gedaan en extra betaald om het een dag later te laten bezorgen. Echter de volgende dag een mailtje dat het toch een dag later werd, waardoor het bestelde niet mee ging op vakantie

Topwinkel voor zembroeken

Ruim assortiment, goede klantenservice (met chat) en een snelle levering

Snelle levering en leuk ingepakt.

Snelle en correcte bestelling.

Snelle en correcte bestelling afgeleverd! Tevredenen met de 2 producten op weg naar Spanje!

Super snel geregeld

Super snel geregeld

schiesser zwembroek

te kleinezwembroek besteld en heel snel vervangen door grotere!

Top!!

Snelle levering en zeer goed gedaan !!

supersnel en netjes verpakt

in de avond besteld echt supersnel verwerkt en de volgende dag in huis geweldig snelle service. en mijn zwembroek kwam netjes in een kartonnen doos ipv. een plastic zak dus alles word ook mooi en netjes verzorgd.

Gewoon goed geregeld.

Eerste keer bestelling gedaan bij zwembroeken.nl, Perfect verlopen. Goede kwaliteit en snel geleverd zeer fijn :-)

Geen probleem met omruilen

Geen probleem met omruilen Broekjes zitten uitstekend Andere Vroege Vogel zwemmers zijn jaloers Dank Peter

Super goese en snelle service.

Super goese en snelle service.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.