supersnel en netjes verpakt

in de avond besteld echt supersnel verwerkt en de volgende dag in huis geweldig snelle service. en mijn zwembroek kwam netjes in een kartonnen doos ipv. een plastic zak dus alles word ook mooi en netjes verzorgd.

Gewoon goed geregeld.

Eerste keer bestelling gedaan bij zwembroeken.nl, Perfect verlopen. Goede kwaliteit en snel geleverd zeer fijn :-)

Geen probleem met omruilen

Geen probleem met omruilen Broekjes zitten uitstekend Andere Vroege Vogel zwemmers zijn jaloers Dank Peter

Super goese en snelle service.

Super goese en snelle service.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en makkelijk in te vullen formulier voor retour. Zeer blij met mn nieuwe zwembroek!

Super snelle bezorging maten waren.

Super snelle bezorging maten waren goed, heel blij mee??

Zeer goede service! Aanrader

Snel geleverd, gratis bezorging (v.a. �35) �n retour. Ook is er gratis inpakservice beschikbaar. Aanrader!

Prima zwembroek tegen een zeer.

Prima zwembroek tegen een zeer acceptabele prijs!

Gewoon uitproberen

Gewoon uitproberen, een fluitje van een cent.

alles goed ontvangen

alles goed ontvangen. Zeer tevreden !

Hij past

Hij past perfect.

Prima service en prijs

Simpel, Snel en Service voor een concurrerende prijs

Top product!

Speedo bewijst weer dat ze alleen maar kwalitatieve producten maken. Zijn geld waard!

slim snel

niet alle merken

ben dik tevreden

ben dik tevreden snelle service goede prijs alleen de sevice van post nl daar ben ik niet tevreden over zat op het pakketje te wachten zou tussen 18.00 en 20.30 komen maar kreeg niets bleek dat het in de brieven bus was gegooid dus geen belletje van pakketje licht in de bus dus geen service van post nl

snelle levering en keurige en snelle.

snelle levering en keurige en snelle afhandeling retouren

Groot assortiment en veel op voorraad

Groot assortiment en veel op voorraad

Aanrader

Bestelling komt snel en ook de retourafhandeling verloopt vlotjes. Snel geld weer teruggestort. Aanrader

Laat de zomer maar komen met deze zwemshort.

Zomerse zwemshort van Jack and Jones in French Blue met met binnenbroek en koordsluiting en achterzak. Dik tevreden. Snel geleverd en de kwaliteit van de short is top.

Snel geleverd en veel keuze aan.

Snel geleverd en veel keuze aan zwembroeken. Ideaal met Klarna achteraf betalen. Ik had meerdere zwembroeken besteld, degene die ik niet mooi vond teruggestuurd en alleen de twee die ik heb gehouden betaald.

Vlotte levering

Vlotte levering, prima service

Snelle adequate levering.

Snelle adequate levering.

top service en topbroeken

top service en topbroeken, well done

Snelle levering!

Snelle levering! prima kwaliteit!

Snelle levering.

Snelle levering. Op de website geven ze de tip om wat extra te bestellen zodat er geen verzendkosten zijn. Toppie toch.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.