had specifieke zwembroek op t oog via.

had specifieke zwembroek op t oog via google site werkt prima, bezorging ook

Snelle levering,geen verzendkosten.De.

Snelle levering,geen verzendkosten.De maat meteen prima.

Duidelijk,heel snel geleverd.Komt.

Duidelijk,heel snel geleverd.Komt overeen met de foto. Heeel tevreden

wat echt heel fijn is dat het zo mooi.

wat echt heel fijn is dat het zo mooi is ingepakt, alleen hier wordt je echt blij van, snelle bezorging en alles verder correct!

Mooie zwembroeken!

Snelle bezorging en tevens afhandeling van de terug gestuurde zwembroeken. Leuk verpakt voor de feestdagen!

snelle levering en ik had een vraagje.

snelle levering en ik had een vraagje en kreeg ook direct antwoord

snelle en uitstekende service

snelle en uitstekende service

Uitmuntende service in drie(!) kort-dag bestellingen

Meerdere bestellingen gedaan in dezelfde week tijd, allen zijn geheel volgens verwachting (en op tijd) geleverd - ook een bestelling verricht op de partnersite boxers.nl, dat verliep precies zo soepel alleen beviel mijn aankoop bij nader inzien niet. Deze dus gelijk geretourneerd en op de post gedaan (hopende dat alles ook vanuit de pakketservice goed zou verlopen aangezien ik normaal niet retourneer), en jawel hoor precies de volgende dag een bericht ontvangen dat de retoursaanvraag ontvangen is, en het bedrag later (binnen 14 werkdagen) teruggestort zou worden. Ik beveel deze en hun partnersite(s) zeker bij iedereen aan, aangezien dit wat shoptijd scheelt waar mannen over het algemeen (inclusief ikzelf dus) niet van houden.. Voor dames is dit ook een prima keuze, aangezien zij een ruimere aanbod leveren dan assortimentsproducten uit de winkel, dat ook nog eens vaak uit de voorraad is gehaald (of n�t niet de maat aanbiedt waar men naar op zoek is)..

Precies volgens afspraak.

Precies volgens afspraak.

Snelle levering!

Snelle levering!

Makkelijk en snel!

Makkelijk en snel!

super

binnen 24 uur had ik mijn zwembroek thuis. pasvorm ok. zeer tevreden.

Product kwam na een dag-ondanks.

Product kwam na een dag-ondanks sinterklaas drukte EN ingepakt in Sinterklaas papier- gratis service - top!!

Goede en duidelijke webshop

Goede en duidelijke webshop. Retouren ook goed georganiseerd.

snelle service

snelle service, prettige website

Goede site

Goede site, betaalbaar en snel afgeleverd.. Echt top!! Ga ik zeker vaker bestellen..

Helemaal Top

Helemaal Top ! Snelle Levering en goede prijzen . Niks op aan te merken.

Snelle levering! Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail! Aanrader

goede zwembroeken

goede zwembroeken, en heel snel geleverd

Super snel en goed

Snelle en correcte levering.

Bestelling wordt snel verwerkt, netjes uitgevoerd en correct afgehandeld. Goed materiaal voor een scherpe prijs.

Bestelling en levering ging als een.

Bestelling en levering ging als een speer. Product prima in orde.

prima zwembroek van speedo en zeer.

prima zwembroek van speedo en zeer snelle bezorging.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.