Prettige ervaring! Alles goed geregeld!

Snel bezorgd, mooie merken voor een fijne prijs! Alles netjes verpakt. Ook makkelijk bepaalde dingen terug te retourneren zonder moeilijk doen!

Fijne sight

Fijne sight, snelle bezorging

Helemaal OK

Duidelijke informatie op de website, vlotte verzending. Prettig verlopen bestelling.

Verwerking van de bestelling ging zo.

Verwerking van de bestelling ging zo als het hoort ! Geen op of aanmerkingen.

Goed gedaan

Goed gedaan, snee service

Prijzen zijn top en de snelle bezorging.

Prijzen zijn top en de snelle bezorging is nog beter ik kan maar vijf sterren geven maar deze webwinkel verdiend er 10.

Een aangename ervaring

Speedo zwembroek besteld, die bij aankomst niet lekker zat en ook de print van tegenviel, dat was geen probleem, moeiteloos en zonder bijkomende kosten geruild voor een model die wel goed zit!

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk. Het is de eerste keer dat ik een review geef voor een bedrijf, ik doe dit niet zomaar, maar omdat ik zwembroeken.nl een uitstekende b.v. vindt die mij nu al 3 keer een prima product leverde en zoals belooft binnen 1 dag. Sterker nog mijn laatste bestelling had ik om 21:35 gedaan en die dag erna al om 14:00 ontvangen! Dus bij deze: 5* van mij

Levering 100% OK.

Levering 100% OK. Prima materiaal

ZAterdagmiddag besteld

ZAterdagmiddag besteld. Maandagmorgen geleverd. Keurig verpakt en nog gratis boxer ook. Prima dus.

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Prima zwembroek tegen een goede prijs

Prima zwembroek tegen een goede prijs. Zeer snel geleverd. Door de brievenbus. Ben zeer tevreden.

Prima spullen en uitstekende en snelle.

Prima spullen en uitstekende en snelle levering. Helemaal goed, zoals het hoort.

Product snel geleverd

De zwembroek die ik heb besteld is snel geleverd en in goede orde ontvangen. Verder was de prijs aantrekkelijk.

Mooie kleur en mooi stofje!

Mooie kleur en mooi stofje!

Duidelijke website

Duidelijke website. Veel keuze. Snelle afhandeling en levering!

Vlotte bezorging,

Vlotte bezorging, Artikel was te klein, gratis omruilen zonder verzendkosten. Prijs wat aan de hoge kant.

Snelle levering en correcte afhandeling

Snelle levering en correcte afhandeling

goede service en snel geleverd

goede service en snel geleverd

Super snelle levering mooie spullen.

Super snelle levering mooie spullen helemaal tevreden

handige en overzichtelijke site en.

handige en overzichtelijke site en super snel geleverd

Aanrader

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering, kortom: aanrader!

Super snelle levering

Prima geregeld en geleverd

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.