Alles is zeer vlot verlopen

Alles is zeer vlot verlopen. Zeer goede informatie via email en snelle levering

Snelle levering goede service

Met de filter instellingen kan men.

Met de filter instellingen kan men eenvoudig een zwembroek vinden ! Snel geleverd !

Helemaal top

Helemaal top! Goede site en snelle service!

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering. Top

Hulde zwembroeken.nl !!!

Goede overzichtelijke website. Goed assortiment en daardoor ruime keuze. Bestellen gaat makkelijk. Levering prima op orde binnen de beloofde termijn. Een extra pluim voor de support. Met vragen staan ze direct voor je klaar. Een goed voorbeeld voor zoals een webshop hoort te werken. Ga zo door!

Goede pasvorm

Goede pasvorm, zit als gegoten.

Snelle verwerking en levering

Snelle verwerking en levering. Kleuren komen overeen met de plaatjes.

in 1 woord: TOP!

Makkelijk besteld en afgerekend, snelle levering en top-product

goede site en snelle levering

goede site en snelle levering

Prima, vlotte levering

Bestel hier zeker weer

Gericht op zoek naar Armani zwembroek, hier gevonden en meteen besteld. Kreeg er ook nog gratis een leuk Armani tasje bij. Beiden items waren de volgende dag bezorgd en leuk ingepakt. Top!

Snelle levering en mooi product

Snelle levering en mooi product zoals overeengekomen

Zeer fijne webshop met doen exact wat.

Zeer fijne webshop en doen exact wat ze beloven. Was wat laat met het bestellen van mijn zwembroeken maar op zondag voor 22:00 bestellen was echt maandag binnen. Perfect want kon zo mijn tas in richting Frankrijk.

niks op aan te merken

niks op aan te merken

Top! Goede service

Niets te klagen.

Niets te klagen.

Ruime keus en scherpe prijzen

Ruime keus en scherpe prijzen. Volgende dag geleverd gewoon door de brievenbus

prima spullen

prima spullen, omgaande verzending, goede prijs

Snelle levering, keurig verpakt. Merk /aangegeven maat viel klein uit maar terugsturen was geen probleem.

Perfecte bestelling & afhandeling

Perfecte bestelling & afhandeling

Duidelijke website

Duidelijke website. Snel geleverd

Ik heb nog nooit zo een vlotte.

Ik heb nog nooit zo een vlotte bediening (in de namiddag besteld s'anderdaags s'morgens geleverd) online gehad als met Trustpilot en de aankoop was dan ook nog kwaliteitsvol. Het is de moeite waard om reclame te maken. Dankjewel firma

Snelle bezorging goede kwalliteit.

Snelle bezorging goede kwalliteit zwembroek.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.