ik heb de zwembroek nog altyd niet.

ik heb de zwembroek nog altyd niet ontvangen gr

ondanks goede bestelling zwembroek te.

ondanks goede bestelling zwembroek te klein

Goede en snelle afhandeling van mijn.

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Keuze was niet zo heel groot meer maar.

Keuze was niet zo heel groot meer maar dat kan liggen aan het seizoen. Service is prima en de levering is bijzonder snel. Aanrader dus!

duidelijke site en snelle verwerking

duidelijke site en snelle verwerking

Keurig!

Duidelijke site, geen verzendkosten, snelle levering, bestelling keurig ingepakt.

Grote collectie

Grote collectie. Daags na bestelling geleverd. Prima.

kwalitatief en snelle levering

leuk model, hippe kleur zoals op de site, stevige kwaliteit, is al de 2e x dat ik bestel en evenzeer tevreden als de vorige zwembroek en bovendien nog origineel verpakt voor kerst er bovenop!

Keurig

snel en volgens afspraak

Prima en snelle levering

Prima en snelle levering

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, zoals beschreven staat.

Prima service !

Prima service !

Uitstekend!

Uitstekend!! Simpel en snel!!

Eigenlijk 0 sterren

Eigenlijk 0 sterren. Belofte: voor 22 uur besteld morgen in huis. Kwam 24 uur later. Te laat. Al op vakantie. Slechte zaak. Wil broeken retourneren en geld terug.

Snelle levering,prima zwembroek

Snelle levering,prima zwembroek

Geheel volgens verwachting en afspraak.

Geheel volgens verwachting en afspraak.

Zwembroek

Jammer dat er eerst een verkeerde maat werd gestuurd maar het werd snel en goed op. op gelost

Snelle levering en prima service rondom retourneren

Snelle levering. Helaas waren alle broeken te klein. Na retourneren was er snel een bevestiging van ontvangst en het aankoopbedrag was eveneens snel teruggestort. Prima service dus.

goede vlotte afhandeling van bestelling

goede vlotte afhandeling van bestelling

Bestellingen zeer vlot gekregen

Bestellingen zeer vlot gekregen, gelijk de volgende dag al!!! Zien er keurig uit, voel doet aan de verwachting!

Geen problemen.

Geen problemen.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en prima product. We werden goed op de hoogte gehouden .

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.