Speedy Gonzales service

Bizar snelle service; 19 uur besteld, volgende ochtend om 9 uur in huis. Heel fijn. Ook werd de telefoon nog opgenomen een uur nadat de klantenservice volgens de website gesloten zou zijn. Nu nog kijken wat er gebeurt als ik producten retourneer (de bestelling was een kado voor mijn vader en hij mocht passen en kiezen uit verschillende modellen).

Snel en makkelijkk besteld !

Snel en makkelijkk besteld !! en ook snel geleverd. Prima!

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering ennprimas kwaliteit

Zinvolle en prettige informatie over .

Zinvolle en prettige informatie over het aan te schaffen product.

Snel thuis bezorgt perfect!!

Snel thuis bezorgt perfect!!

wij zijn superblij met de zwembroeken .

wij zijn superblij met de zwembroeken en met de snelle bezorging

Goeie en snelle service " volgende dag .

Goeie en snelle service " volgende dag al in huis " ??

zeer snelle levering !

zeer snelle levering ! En prima kwaliteit goederen.

Pluim voor klantenservie

Een snelle levering, een meer dan goede klantenservice! Bestelde zwembroek bleek een stikfout te hebben, waar ik tijdens de vakantie achterkwam. Na terugkomst gebeld, binnen 2 dagen opgelost => nieuwe zwembroek. Dat vind ik nog een service.

Mooie keuze zwembroeken!!!

Mooie keuze zwembroeken!!! Hrbbrn er twee gehouden, 1 retour. Vond het een tegenvaller dat de retourkosten zo hoog waren!

goede snelle levering

goede snelle levering, en een goede service.

De volgende dag was het pakketje .

De volgende dag was het pakketje geleverd. Netjes ingepakt en met een coupon van 10% korting bij eventueel volgende bestelling.

Super levering

Super levering. Zondag besteld en dinsdag in huis. Bij de levering ook een persoonlijk kaartje. Dat is leuk! Dus op zoek naar een zwembroek. Ga niet zwemmen in het doolhof op internet maar ga rechtstreeks naar zwembroeken.nl

Was snel en uitstekend .

Was snel en uitstekend geregeld??????????

uitstekend geholpen en snel

uitstekend geholpen en snel

Snelle levering en top zwembroek

Snelle levering en top zwembroek

Snelle levering juiste product.

Snelle levering juiste product.

Goede aanbiedingen, goede communicatie en snelle levering. Top!

De bestelling was de volgende dag al .

De bestelling was de volgende dag al geleverd. Zeer goede service

Heb hier al eens meer gekocht. Alles goed verlopen. Zeer tevreden. Alleen jammer, dat als je wilt ruilen, dat je zelf de verzendkosten moet betalen. Dat vind ik bij meerdere bedrijven. Dus is niet alleen hier. Verder snelle levering en netjes verpakt en dag die aangegeven word, dat pakketje thuis komt, klopt ook. Dat is fijn.

Kwaliteit en goede levering

Kwaliteit en goede levering

Bestellen en de volgende dag in de bus

Bestellen en de volgende dag in de bus. Prima.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.