Prima smelled levering.

Prima smelled levering.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Snelle levering en prima zwembroeken .

Snelle levering en prima zwembroeken voor een goede prijs.

Zeer goed. Binnen 1 dag bezorgd. Ik wilde 1 van de bestelde zaken ruilen en belde daarom even. Geen probleem , ik ontving in de mail een retoursticker met gratis retourzending. Twee dagen later lag het geruilde artikel al op de mat. Telefonisch word je zeer goed en vriendelijk geholpen en per mail word je heel goed op de hoogte gehouden van je bestelling. 100% TOP. Ik bestel hier zeker weer.

positieve ervaring

positieve ervaring

Prima, kwaliteit zwembroeken, vlotte bezorging en goede betaling voorwaarden! Ik zal zeker de volgende keer weer bij jullie bestellen.

Prima service en snelle levering

Gant zwembroek besteld en zoals altijd .

Gant zwembroek besteld en zoals altijd weer prima behandeld. Op laten sturen naar mijn vakantieadres en binnen 2 dagen in mijn bezit. Ga zo door

SNEL GELEVERD GEEN PROBLEMEN

SNEL GELEVERD GEEN PROBLEMEN

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goede kwaliteit van het bestelde artikel

In een woord geweldig

In een woord geweldig Supersnelle levering

Super snelle bezorging en producten .

Super snelle bezorging en producten zijn top!

Goede

Goede , snelle correcte levering.

Aanrader !

Ruim assortiment , eenvoudige bestelwijze , zeer snelle levering

Kan niet anders zeggen dat alles .

Kan niet anders zeggen dat alles fantastisch is!!! Site...bestellen...bestelling...verzending....en product??????

nette prijs en super snelle levering

nette prijs en super snelle levering

Mooie producten en snel geleverd

Mooie producten en snel geleverd. Enige minpunt is dat je verzendkosten betaald ook bij een grotere bestelling, en bij een retourzending moet je ook de kosten betalen. Hier is nog winst te behalen!

Snelle levering van bestelde product.

Snelle levering van bestelde product.

Snelle levering. Mooie zwembroeken. Daarom geen ervaring met retourneren.

prima zeer goed

prima zeer goed

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd, mooie zwembroeken.

heel tevreden

heel tevreden

Prima zoals altijd.

Zoals altijd een prima service. deze keer had ik helaas een zwembroek die te klein uitviel, en die heb ik probleemloos ( wel 3,90 � eigen kosten) retour kunnen sturen. Volgende keer beter, ik kom zeker weer terug bij zwembroeken.nl of boxer.nl.

Goed verzorgd en dat het pakket door de .

Goed verzorgd en dat het pakket door de brievenbus is gegaan.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.