Heel snel geleverd

Heel snel geleverd, mooie kwaliteit merken. Heel tevreden!!!

Fijne acties

Fijne acties, veel leuke zwembroeken. Weinig verschillende maten

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Een hele dikke duim!

Een zwemonderboek besteld voor.mijn jongste zoon. Ik ben zeer goed op de hoogte gehouden van de verzendingsprocedure en uiteindelijke levering van het pakketje. De levering was snel, net als mijn eerdere bestelling. Top!

Veel keuze en supersnelle levering

Veel keuze en supersnelle levering

De service is goed maar het bepalen van de juiste maat erg lastig

De service is goed, maar van de maatgeving word ik niet goed. Dat is niet jullie schuld maar toch. Ik ben zwaar en heb dus een grote maat nodig. Ik kocht een 4XL zwembroek. Toen ik het pakketje kreeg (wat overigens perfect verliep) heb ik de broek qua grootte vergeleken met mijn oude XL zwembroek. De laatste was nog groter dan de net gekochte 4XL! Ik had geen zin in tig keren omruilen dus ik heb er nu een gekocht in een andere webshop waar ze vermelden wat de maten precies betekenen. Dus, XL is zoveel tot zoveel centimeter, etc. Dat schept duidelijkheid.

Prima site met mooi assortiment

Prima site met mooi assortiment. Bij het bestellen op een android telefoon waarbij je de bestelling niet thuis wilt ontvangen maar via bijv. Primera gaat het echter fout. De layout wordt dusdanig onduidelijk dat delen van de site niet benaderbaar zijn waaronder de keus van het andere afleveradres. Bestellen is onmogelijk. Uiteindelijk mijn laptop moeten gebruiken om de bestelling te kunnen plaatsen. Vriendin van mij had hetzelfde (ook android)...

Vrijdag besteld rond de klok van 21.30 .

Vrijdag besteld rond de klok van 21.30 uur, de volgende dag in huis. Artikelen komen ook overeen met plaatjes op de site, weinig tot geen kleur verschil tussen artikel en plaatje op de site.

Snelle levering.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Goede prijs.

eerste klasse klantenservice

eerste klasse klantenservice voor herhaling vatbaar mvg

snelle service.

snelle service. goed verpakt. ja eigenlijk alles goed.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

snel en makkelijk en ik had ook nog .

snel en makkelijk en ik had ook nog meteen de juiste maat

Top snel geleverd geen problemen

Top snel geleverd geen problemen

snelle levering, goede service, goede kwaliteit en eerlijke prijzen.

Goede service!

Het is erg jammer dat mijn eerste bestelling niet aankwam. Dit is wel gelijk goed opgepakt. Ik ben beleefd en als een echte klant behandeld. Ik vond dat het product wel redelijk verschilde van de foto. Zo had ik bijv. de broekspijpen langer verwacht, dus goed kijken naar de maten die erbij staan ;) Verder erg tevreden met de stof, maat etc.!

Super,snelle levering

Super,snelle levering, precies het juiste artikel ,chapeau

Twee zwembroeken besteld waarvan 1 met .

Twee zwembroeken besteld waarvan 1 met de verkeerde maat is geleverd. Heb ze terug gestuurd omdat de andere ook te strak zat. Gebeld kreeg een terugstuur sticker op de mail. Wacht nog op de nieuwe zwembroek.

Prima website en snelle correcte .

Prima website en snelle correcte levering. Als bonus de zwembroek kostenloos als cadeau verpakt in fraai papier.

Binnen 2 dagen geleverd. Keurig verpakt

Prima zwembroek en snelle levering!

Prima zwembroek en snelle levering!

Kosten retourzending

Ik heb 2 zwembroeken besteld in dezelfde maat, maar van verschillende merken. 1 paste wel, de ander helaas te klein. Dat kan gebeuren natuurlijk, dus de te kleine terug gestuurd om te ruilen voor een grotere maat. Ik was erg onaangenaam verrast dat het terugsturen mij 7 euro kostte! Dat maakt online bestellen zonder vooraf te kunnen passen ineens erg kostbaar.

snelle en correcte afhandeling en .

snelle en correcte afhandeling en bezorging

Uitstekend!

Snelle service, leuke slippers! De mannen waren er erg blij mee. Zal zeker weer bij jullie bestellen!

Super snelle levering

Super snelle levering. Mooie zwembroeken helemaal zin in de vakantie met m'n mannen die alle 2 in dezelfde zwembroek lopen!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over zwembroeken.nl

zwembroeken.nl heeft alle benodigdheden voor een onvergetelijke zomer. Ga je voor een zwemshort van Björn Borg, een strakke Speedo of voor slippers van Havaianas? Als jij vandaag besteld, zorgen wij ervoor dat je swimwear morgen wordt bezorgd. Dat vinden wij heel gewoon. Helpen doen we graag! Neem contact met ons op voor al je vragen of feedback.