grote keus en goede kwaliteit prijs�

grote keus en goede kwaliteit prijs verhouding

Prima verpakt en op tijd.Het�

Prima verpakt en op tijd.Het belangrijkste:een uitstekend product!

Super, doe zo verder

Dit is mijn tweede bestelling op korte�

Dit is mijn tweede bestelling op korte tijd , snelle levering ; houd vorm na het wassen ; lange shirts perfect als je een buikje hebt , nog beter als je buiten werkt want je rug blijft altijd bedekt . Ik ben verplicht 5 sterren te geven . Dank u !

Perfecte en supersnelle service

Perfecte en supersnelle service

Nergens te krijgen...

Wat nergens anders te krijgen was vond ik hier. En supersnel geleverd, top!

Snelle verzending

Snelle verzending en wordt goed op de hoogte gehouden

Niet nodig,TOP

Niet nodig,TOP

Ondanks kerstdrukte snelle levering

Ondanks kerstdrukte snelle levering

Top! Twee maal een bestelling gedaan bij shirts.nl. Snelle levering, mooi ingepakt en nog gratis ook! Mooi merken van top kwaliteit. Ze doen wat ze beloven.

Snelle levering!

Snelle levering!! En zeer goede kwaliteit!!!!

Mooie shirts div merken

Mooie shirts div merken, leuk om te shoppen

Zeer tevreden. Bezorging ook super goed.

Troep

Slecht bedrijf. Ze sturen m'n pakketje naar het verkeerde adres. En ze reageren ook nog alsof het de normaalste gang van zaken is. Leuk bedrijf als alles goed gaat, slechte service als alles misgaat. Ik raad ze af.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering , echt lange shirts en als de vorm behouden wordt na enige malen wassen volgt ongetwijfeld een verdere bestelling ! Voorlopig ben ik meer dan tevreden !

Snel en correct

Snel en correct , top

Makkelijk te bestellen en snel binnen.

Makkelijk te bestellen en snel binnen.

Uitstekende service!

Uitstekende service!! Super handige site!

Bestelling was weer prima

Bestelling was weer prima. Vooral keurig ingepakt met daarop een klein briefje met wat er in het pakje zat. Top!

Snelle correcte levering binnen de �

Snelle correcte levering binnen de afgesproken tijden.

s�avonds besteld volgende dag in huis

s�avonds besteld volgende dag in huis

Snelle levering en producten helemaal naar verwachting

Tevreden klant.

Een uitgebreide verzameling van shirts. Ik heb een paar shirts van fijne kwaliteit gekocht. Geeft wel een tevreden gevoel.

Goedkoop en snel

De bestelde items hadden een zeer scherpe prijs. Na de bestelling werd deze snel bevestigd en ging dezelfde dag al op de post. Hierdoor had ik het zelfs eerder dan verwacht. Ben zeer tevreden.

Altijd weer top om hier te bestellen!

Altijd weer top om hier te bestellen! Veel keus, goede service en supersnelle levering. Ook kun je hoppen tussen de diverse webshops en je bestellingen gaan gewoon mee. En het wordt ook nog eens gratis ingepakt! Om heel blij van te worden!!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over shirts.nl

shirts.nl is de webshop voor gewoon goede T-shirts. Van basic shirts tot casual sweaters en van sportshirts tot polo's, we hebben ze in alle soorten! Kwaliteit is voor ons superbelangrijk en daarom vind je alle goede merken als Calvin Klein, Alan Red en Björn Borg bij ons online. Jullie feedback houdt ons scherp. Wij helpen je graag met al je opmerkingen of vragen.