Goeie waar voor goeie prijs

Goeie waar voor goeie prijs. Ook de site werkt prima.

Goed communicatie

Goed communicatie, netjes ingepakt.

Supersnel

Supersnel, juiste prijzen via Google (was bij 2 andere bedrijven niet het geval) en website, leuke korting als je meer besteld en de volgende dag geleverd. Super!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit! Top

Super makkelijk en snel en achteraf�

Super makkelijk en snel en achteraf betalen

snelle service

snelle service, prima zitcomfort

Alles keurig afgehandeld

Alles keurig afgehandeld. Snelle levering. Aanrader.

Top product

Top, snelle verzending en goed product

Alles is goed

Alles is goed, snelle en Goede levering, en mooie artikelen.

Prettig zakendoen

Overzichtelijke website en vlotte bezorging van de bestelling. Ook retouren worden snel en correct verwerkt, inclusief terugbetaling. Aanvullende communicatie via e-mail verloopt plezierig.

goed snel en best wel goed koop ook nog�

goed snel en best wel goed koop ook nog en ook netjes en mooi snel aangekomen ga zo door

Leuke shop

Leuke shop! Niks op aan te merken. Alleen jammer dat het product tegen valt, bixershorts zijn te slap bij de pijpen.

Prima levering en dito sokken

Past perfect

Past perfect! Jullie matentabel gebruikt. Ik zat op het randje, dus maat groter genomen. Het materiaal zit echt super lekker!

Goede en snelle levering van ons�

Goede en snelle levering van ons bestelde producten.

Boxers besteld volgende dag binnen prima

Boxers besteld volgende dag binnen prima

Snel en alles naar tevredenheid�

Snelle levering en alles naar tevredenheid geleverd zeker aanrader

Uitstekende levering.

Uitstekende levering. Helaas vind ik de halssluiting toch iets te ruim in tegenstelling tot wat vermeld werd op de site. Verder prima materiaal en snel overeenkomstig afspraak geleverd.

Super snel geleverd !

Super snel geleverd !

Mooi verpakt en snel bezorgd

Mooi verpakt en snel bezorgd! ??

prima in orde goed kwaliteit

prima in orde goed kwaliteit

Erg tevreden

Ze hebben een mooie uitgebreide collectie aan shirts. Kwaliteit staat voorop. De levering geschied vlot.

Snelle levering! Goede service

goede service en kwaliteit

prima service en kwaliteit voor een betaalbare prijs

helemaal goed!

ruime keus, prijzen vaak wat lager als op andere sites voor zelfde product en supersnelle levering: helemaal goed!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over shirts.nl

shirts.nl is de webshop voor gewoon goede T-shirts. Van basic shirts tot casual sweaters en van sportshirts tot polo's, we hebben ze in alle soorten! Kwaliteit is voor ons superbelangrijk en daarom vind je alle goede merken als Calvin Klein, Alan Red en Björn Borg bij ons online. Jullie feedback houdt ons scherp. Wij helpen je graag met al je opmerkingen of vragen.