De beste prijs en snelle bezorging!

Tevreden! De beste prijs en snelle bezorging!

Zeer tevreden hele snelle levering en goede kwalitijd

keurig afgeleverd en netjes ingepakt

keurig afgeleverd en netjes ingepakt

Uitstekend! Netjes verpakt en vlotte afhandeling.

Super service

Snel geleverd! Voor sinterklaas ook nog ingepakt in leuk papier.. inhoud is nog een verrassing tot 5-12

Heel goeie website

Heel goeie website, grote keuze in verschillende merken, heel snelle levering, alles prima !

Super mooi shirt mijn zoon vind het�

Super mooi shirt mijn zoon vind het TOP!!!

Bezorgmoment anders/later

Ik had een bezorgmoment gekozen waarop ik thuis kon zijn. Helaas heb ik die dag niets gezien/gehoord. Het pakket bleek uiteindelijk 2 (werk)dagen later bezorgd. Op die dag was ik echter aan het werk.

Prima snelle levering goede kwaliteit

Prima snelle levering goede kwaliteit

Prima shop

Veel keus. Goede prijs. Snelle levering. Prima website.

Zondag geplaatst en vrijdag pas geleverd.

De bestelling is zondag geplaatst en de bezorging liet wat te wensen over. In plaats van maandag afgeven bij de buren heb ik de bestelling op vrijdag zelf moeten ophalen.

krijg ik op zondag avond 22:50 uur een�

krijg ik op zondag avond 22:50 uur een app dat postnl het pakje zou bezorgen op 12-11 tussen 15:00 en 17:30 uur bezorgen kijk ik weer in de app maandag later in de middag en dan staat er ineens dat ze pas op dinsdag middag komen was ik niet zo blij mee

Snelle levering en goede shirts

Snelle levering en goede shirts

Alles netjes geregeld

Alles netjes geregeld. en netjes ingepakt,

goed geholpen ook met mijn vragen

goed geholpen ook met mijn vragen

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken. Duidelijke site. Snelle levering. En fijn dat je op de hoogte werd gehouden wat betreft verzending.

Hele nette snelle levering!

Hele nette snelle levering!

valt niets om op aan te merken

valt niets om op aan te merken

Duidelijk website en maattabel.

Duidelijk website en maattabel. Snelle levering

Correcte en snelle levering !

Correcte en snelle levering !

Underwear

Goede kwaliteit

Tweede keer een bestelling geplaats en�

Tweede keer een bestelling geplaats en wederom service van de bovenste plank....alles geleverd zoals ze ook beloven. 100% tevreden.

Snel en correct

Snel en correct. Groot voordeel vind ik ook dat er direct een bezorg moment wordt genoemd. Dat bovendien ook nog eenvoudig kan worden aangepast.

Snel en accuraat afgehandeld!

Snel en accuraat afgehandeld!

makkelijk en snel!

Een makkelijke bestelwijze en snelle aflevering! Zo zou het altijd moeten gaan!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over shirts.nl

shirts.nl is de webshop voor gewoon goede T-shirts. Van basic shirts tot casual sweaters en van sportshirts tot polo's, we hebben ze in alle soorten! Kwaliteit is voor ons superbelangrijk en daarom vind je alle goede merken als Calvin Klein, Alan Red en Björn Borg bij ons online. Jullie feedback houdt ons scherp. Wij helpen je graag met al je opmerkingen of vragen.