Passend

Snel, prima product, prima prijs.

Snelle en goede service!

Goede site, duidelijke foto's, snelle levering, ruime keuze in aflever/ophaalpunten en dat alles tegen zeer vriendelijke prijs! Top gewoon!

Shirts

Goede, snelle levering. Mooie shirts.

Algehele indruk van Shirts.nl

Men heeft alles keurig geregeld, van bestelling t/m de levering. TOP Zeker iedereen aan te raden.

Levering T-shirts

Snelle levering en service

Beoordeling shirts

Goed, snel en de juiste maat.

Volle tevredenheid

Netjes op tijd geleverd en mooi ingepakt.

Helemaal goed, was precies wat ik zocht,

Vlotte afhandeling

Je kan kiezen uit losse items of packs, waarbij je een lagere prijs per stuk betaald. Dat is plezierig. Ene dag besteld, andere dag in huis.

Prima alles okay vindt het alleen jammer dat ik toch verschil bemerk als het gaat om de ribstof van dit merk. Vroeger gebruikte Levi's meer kwalitatief materiaal.

waarom duur doen, terwijl het goedkoper kan

Zocht al langere tijd katoenen T-shirt ''s in de winkels, maar moeilijk te vinden dus toen maar op internet gezocht en ja hoor snel gevonden bij Shirts.nl . Dus keus was gemaakt

Snel en accuraat

Duidelijke website, snelle en accurate levering van basic T-shirt waar in de fysieke winkel niet aan te komen is.

Probleemloos

Website geeft goede hulp bij het maken van je keuze, zeker gezien de grote keuze die ze bieden. Verzending keurig netjes op tijd.

netjes verzorgd. snel

was snel geleverd.

Topsite!

Makkelijk te bestellen, kwalitatief goede shirts en snel geleverd. Helemaal top!

Doen wat ze beloven

Prima kwaliteit, snelle levering. Goede service

Duidelijke site met goede info en snelle verzending

Prima website waar alles goed te vinden is. Betaling gedaan en bestelling nog dezelfde dag verzonden. Keurig ingepakt aangeleverd gekregen.

Goede website,duidelijk en snel

Vlekkeloos

Alles wat je mag verwachten! Heel fijn dat er van tevoren wordt aangegeven wanneer de bestelling binnenkomt, ook al heb je na 17:00 uur besteld.

Prima webshop.

Op tijd geleverd. Extra service na telefonisch overleg.

Een voorbeeld voor andere bedrijven.

Gewoonweg TOP.

Prima geregeld, goed service en snelle bezorging!!

Tevreden

Prima shirts!

Zeer goede service

Top bedrijf !!!

Snel en netjes

Shirts.nl heeft mijn bestelling snel en heel netjes verzonden. Fijn! Dezelfde kwaliteit van webshop als ik al bij boxers.nl gewend was. Ook de klantenservice is heel correct en servicegericht.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over shirts.nl

shirts.nl is de webshop voor gewoon goede T-shirts. Van basic shirts tot casual sweaters en van sportshirts tot polo's, we hebben ze in alle soorten! Kwaliteit is voor ons superbelangrijk en daarom vind je alle goede merken als Calvin Klein, Alan Red en Björn Borg bij ons online. Jullie feedback houdt ons scherp. Wij helpen je graag met al je opmerkingen of vragen.