Super snelle levering, zeer goede ervaring alles oké !

Alles prima

De levering verliep heel vlot. De kwaliteit is zeer goed. 1 klein minpuntje; de etiketten prikken nogal in de huid en zijn moeilijk volledig te verwijderen. Maar, het lukt en dan is alles top!

Alles in een korte tijd gedaan

Duidelijk website, gemakkelijk alles besteld en zeer gemakkelijk alles te betalen. De levering was zeer correct.

er is niets op aan te merken ,super

vlot geleverd en alles prima

Fijne website met veel keuze

Fijne website met handige filters. De keuze is ruim en de levering snel en zonder problemen.

passend

zeer atente levering , zeer goed passend

alles goed ontvangen

ontvangen zoals besteld

Snelle levering, goede kwaliteit, sterke prijs

snelle service

goede kwaliteit, maat klopt, snelle service

Positief

Alles is perfect zeker een aanrader jullie site toppie

Top boxershort

Het materiaal is erg goed voor de prijs. Maar ik weet niet zeker of de producten origineel zijn. Dat maakt niet uit, de producten zijn goed. De levering was snel.

Boxerschourt besteld , en netjes zo als het afgesproken geleverd .

Kwaliteit zoals ik die graag heb

Gewoon een goede site die aan betaalbare prijzen kwaliteit verkopen

top

goede kwaliteit en goede prijs

Zoals het moet zijn !

zoals gevraagd en op tijd

zoals gevraagd en op tijd

Bamboo, fan tot in de eeuwigheid

Bamboo slips zijn super! Zacht, duurzaam en zo comfortabel! Ik wil geen andere meer.

Alles is verlopen zoals het moet

Zowel de bestelling als de betaling als de levering als de inhoud van de levering zijn perfect zoals gewenst verlopen, dus wij blij!

Zeer goede kwaliteit en pasvorm

Zeer goede ervaring met boxer.be

Altijd stip van bestelling en levering en goede kwaliteit van bestelde producten , een aanrader .

Mijn boxershorts zitten super goed!

Super tevreden

Topservice! Snel én correct!

Snelle en correcte uitlevering!

Zeer klantgericht en perfecte dienstverlening

Geen opmerking en snele levering.

Zeer goed product, zeer snelle verzending. Een tevreden klant!

Alles in orde!

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over boxers.be

boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!