Laden reviews...
82 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste kopers melden snelle levering en betrouwbare service. Ze noemen regelmatig goede kwaliteit en een prima prijs/kwaliteit verhouding. Het bestelproces is duidelijk en eenvoudig, en de verpakking is zorgvuldig. Een paar beoordelingen noemen kleinere leverings- of voorraadproblemen, maar de algehele tevredenheid is hoog.
Aan te bevelen , overzichtelijke site, vlug besteld en supervlug geleverd in nette verpakking. Mooie en degelijke kwaliteitsproducten
24 July 2026
Annette
België
De website boxers.be heeft een mooi assortiment. Prima kwaliteit ondergoed Boss, perfect gekozen maat, vlot geleverd aan goede prijs.
22 July 2026
Frank
Berlare
Ik was blij dat ik mijn favoriete boxers, die niet meer te koop waren in de winkelketen waar ik ze gewoonlijk kocht, toch nog gevonden heb bij boxers.be. Goed geprijsd en zeer vlot geleverd, ook goede communicatie.
21 July 2026
Johan
Tongeren
Bestelling klopte niet na telefonisch contact alles direct in orde gemaakt en daags nadien correcte bestelling ontvangen. Super service
21 July 2026
Steven
Oostakker
Vlotte bestelling en levering. Alles perfect verlopen!
Gert-Jan
Belgie
Hoi Gert-Jan,
Bedankt voor je fijne feedback. We doen ons uiterste best om bestellingen niet alleen snel, maar ook met zorg te versturen.
Geweldig om te lezen dat dit bij jou goed is overgekomen.
Kyra - boxers.be
Veel keuze, perfecte communicatie en heel vlotte levering.
Tommy
Sinaai-waas
Hoi Tommy,
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je tevreden bent over onze keuze, communicatie en snelle levering. Graag tot de volgende keer!
Kyra - boxers.be
Zowel het artikel zelf als de verpakking zijn perfect. De informatie over de status van de levering was professioneel top.
Dimitri
Dendermonde
Hoi Dimitri,
bedankt voor je review.
We doen ons best om bestellen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, fijn dat je dat zo hebt ervaren.
Zien we je nog eens terug?
Kyra - boxers.be
Snel besteld en de dag daarop op tijd geleverd
13 July 2026
Frans
Diest
Hoi Frans,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering!
We doen ons best om je pakket zo snel mogelijk bij je thuis te krijgen, fijn dat dat goed gelukt is.
Kyra - boxers.be
Deze shorts zijn niet goed tijdens zweten. De elastische band is stroef en plooit continue om. Had dezelfde van een andere webshop en deze zaten perfect, fijn en zacht wat deze totaal niet zijn.
Beveelt niet aan
12 July 2026
Nick
Houthalen
Hoi Nick,
Dank je wel voor je review. We vinden het jammer dat het draagcomfort niet naar wens is en dat de elastische band voor ongemak zorgt. We zullen contact met je opnemen per mail.
Kyra - boxers.be
Snelle levering alles in orde
8 July 2026
Tatjana
Leest
Hoi Tatjana,
Bedankt voor je fijne review!
Fijn dat de levering snel is verlopen en alles naar wens is.
We hopen je snel weer terug te zien!
Kyra - boxers.be
een fijn gevoel onder de gordel !
alfons
mechelen
Hoi Alfons,
Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je je goed voelt in onze boxers, want dat is precies waar het om draait. Hopelijk geniet je er nog lang van en zien we je snel terug!
Kyra - boxers.be
Bestelling ging vlot en werd ook rap en netjes geleverd en de kwaliteit is ook wel heel goed ben heel tevreden
Michiel
Zele
Hoi Michiel,
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling!
We doen ons best om snel en netjes te leveren met topkwaliteit, dus het is super om dat van jou terug te horen.
Bedankt voor je review en graag tot de volgende keer!
Kyra - boxers.be
1 keer gedragen en gewassen... zaten gaten in... dit vind ik niet kunnen!!!
Beveelt niet aan
Arn
Alveringem
Hoi Arn,
Oei, dat mag natuurlijk niet gebeuren! We lossen dit graag netjes voor je op.
We hebben ondertussen contact met je opgenomen per mail en hopen een passende oplossing te kunnen bieden.
+ snelle levering
30 June 2026
Seppe
merksplas
Hoi Seppe,
Bedankt voor de vijf sterren!
We zijn altijd blij met positieve reacties, want als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.
We zien je graag nog eens terug in een van onze webshops!
Kyra - boxers.be
Levering is supersnel en de boxers supertop
28 June 2026
Ronnel
Laarne
Hoi Ronnel,
Super om te horen dat alles naar wens is verlopen.
We doen ons uiterste best om niet alleen kwaliteit maar ook goede service te verlenen, fijn dat jij dat zo hebt ervaren.
Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer!
Kyra - boxers.be
Alles zeer goed verlopen van bestelling tot ontvangst.
28 June 2026
Hugues
Deurne
Hoi Hugues,
Wat een fijne review, dank je wel!
We vinden het super dat je ervaring zo goed was.
Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer!
Kyra - boxers.be
Persoonlijk hou ik van de boxershorts met een opening. Daarvoor draag ik al jaar en dag de boxers van HOM. Deze zijn zeer snel geleverd.
27 June 2026
Bart
Soye
Hoi Bart,
Wat super leuk om te lezen dat je tevreden bent!
We doen elke dag ons best om comfort en kwaliteit te leveren, want een goede dag begint bij een fijne boxer.
Kyra - boxers.be
stevige elastieke ,zacht stof, en goede pasvorm
24 June 2026
Johan
Diepenbeek
Hoi Johan,
Super bedankt voor je positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat je tevreden bent met de boxers, hopelijk heb je er veel plezier van.
Mochten ze wel een keer aan vervanging toe zijn, je weet ons te vinden!
20 June 2026
Chantal
Halle
Hoi Chantal,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat alles naar wens is verlopen.
Veel plezier met je aankoop en we zien je graag nog eens terug.
Zijn van goede kwaliteit
16 June 2026
Françoise
Merksem
Hoi Françoise,
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met zowel de kwaliteit als de levering.
We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer terug te zien.
Mooie en goede boxershorts
16 June 2026
Ellen
Oostkamp
Hoi Ellen,
Kyra - boxers.be
De levering en kwaliteit van de goederen was goed. Maar stop met mails te sturen om te hengelen naar feedback. Het blijven sokken en onderbroeken, jullie leveren geen ruimteschepen...
30 May 2026
Gijs
Thuis
Hoi Gijs,
Bedankt voor je feedback! We begrijpen je punt.
Ruimteschepen leveren we niet, maar een paar raketsokken moet lukken.
Hopelijk zien we je nog wel eens terug.
Kyra - boxers.be
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en ij blij met de geweldige pasvorm en de kwaliteit tevens mooie kleuren!
25 May 2026
Jean-Pierre
Genk
Hoi Jean-Pierre,
Top! Zo zien we het graag: snel geleverd, netjes verpakt en helemaal passend.
Dank voor je review!
Kyra - boxers.be
Een snelle en correcte levering van een product met een correcte prijs/kwaliteit verhouding.
18 May 2026
Hilde
Zedelgem
Hoi Hilde,
Kyra - boxers.be
Materiaal en kwaliteit zoals verwacht, zeer goed. Levering en communicatie zeer goed. Spijtig dat het niet 3x hetzelfde model is. Ik wou het model zoals de donkerblauwe met witte streep, een zakje vooraan. Bij de 2 andere loopt de naad naar buiten.
18 May 2026
Annicq
Opwijk
Hoi Annicg,
bedankt voor je beoordeling en je feedback.
Allereerst fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en communicatie.
Je opmerking over de verschillende boxers in de 3-pack hebben wij direct doorgezet naar de juiste afdeling.
Neem gerust contact op als je hier verdere vragen over hebt.
Kyra - boxers.be
boxers.be is de grootste ondergoedwebshop van de Benelux. Wij maken jou blij met het kledingstuk waarmee jouw dag begint en eindigt. Tussen onze merken als Björn Borg, PUMA, Calvin Klein en Jack & Jones zit gewoon goed ondergoed voor iedereen.
Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!
Louis Braillestraat 6 01
7442 DG Nijverdal