beregoed

beregoed

blij met mijn aankoop

mooie Happy Socks, goed van kwaliteit en de correcte service

leuke ervaring

snelle levering van de gevraagde goederen die ook voldoen aan de verwachte kwaliteit

Correct

Heel stipte levering en een goed assortiment

Alles top!

Alles top! Zeer tevreden van mijn aankoop en snelle verzending. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gelukkig ook voor grote maten

De enige plaats waar ik maat 52 kan bestellen.

Een heel warm gevoel aan mijn voeten

Een super aangenaam product en vlotte levering

Alles top, echt waar.

Vlot gevonden, heel goede prijs en next day op de stoep. Wat kan je nog meer wensen? Herhaling :-)

Gelijk op kussentjes lopen

Ze zijn heel zacht en aangenaam. Ik heb ze wel nog niet lang genoeg om te zeggen of ze even goed blijven na een paar wasbeurten.

Uitstekend en zeer snel geleverd, doe zo verder.

Niet lang moeten wachten op de levering

Toppie

Kwalitijd sokken,snelle levering.zou zeggen,kan niet beter.

Super professioneel.

Ik werd op de hoogte gesteld dat een paar bestelde sokken afweek van andere maat. Bij de bestelling zat een handgeschreven kaartje om mij welkom te heten. Dat voelt als zeer betrokken.

Perfect passende sokken

Deze sokken zijn perfect voor mij, en uit een goed materiaal gemaakt

Prima website.

Zeer uitgebreide keuze en van prima kwaliteit. Bovendien snel geleverd.

Overzichtelijke website. Goede prijzen! Snelle levering en goede opvolging. Kwaliteit van produkt prima

Alles in orde

Alles in orde

Je krijgt wat je besteld en optijd

Mijne man heeft grote maat nodig Geen probleem en de maat klopte

VAN PUMA HAD IK QUALITY VERWACHT

Sokken van PUMA, daar had ik HEEL ANDERE VERWACHTINGEN van. 1 Als je ze aantrekt, zie je er doorheen. 2 Normaal heb ik maat 47 maar bestelde 43-45 en ze draaien nog rond mijn voeten. SORRY ALS HET GOED IS ZAL IK HET VERDER ZEGGEN MAAR ALS HET NIET GOED IS DOE IK HETZELFDE!!!! EN BELANGRIJK.....hieronder MOET he akkoord gaan met het MISBRUIKEN VAN JE PERSOONLIJKE GEGEVENS OF JE KAN JE REVIW NIET PLAATSEN MAAR IK GA HELEMAAN NIET AKKOORD OM MAAR 1 LTTER TE GEBRUIKEN VAN MIJN GEGEVENS LAAT DIT HEEEEEEEEEL DUIDELIJK ZIJN

Goede Kwaliteit

Snelle leveringen Prima Kwaliteit.

Prima kwaliteit

Mooie sokken, prima kwaliteit, snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Zo zou online shoppen overal moeten zijn

Mooie kwalitatieve collectie

Mooi! Vlot en kwalitatief.

Eenvoudig

Eenvoudig bestelproces. Niets op aan te merken.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.be

sokken.be is de sokkenshop van de Benelux. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!