super very fast delivery i shall certaniny buy from you again thank you.

super very fast delivery. a present for my grandson, he shall love them.

Mooie print

Mooie print

Super vlug bij me thuis en alles was in�

Super vlug bij me thuis en alles was in orde.

Perfect en snel geleverd!

Perfect en snel geleverd!

Snelle levering, mooie cadeauverpakking

Uiterst tevreden.

Voor de tweede keer sokken gekocht bij sokken.be. Zeer tevreden. Goede kwaliteit voor een correcte prijs. Supersonisch snelle levering.

Goede en snelle service

Goede en snelle service Pakje mooi binnen de vooropgestelde levertijd Mooi verpakt Goede opvolging via mail

Supersnel

Heel (maar dan ook h��l) snel geleverd!

Vlot kunnen bestellen tegen een�

Vlot kunnen bestellen tegen een voordelige prijs en alles vlug ontvangen.

De sokken zijn prima

De sokken zijn prima. De site is uitstekend, gewoon super in zijn contact met de klant. Foutjes worden met 'n glimlach en met spoed rechtgezet.

sokken voor het hele gezin!

Overzichtelijk om te bestellen voor elk gezinslid, makkelijke website, betaling verliep vlot en de levering was ook snel gebeurt.

Verzorgde verzending super ok

Verzorgde verzending super ok

Perfect geleverd

Perfect geleverd

Open doos

De bestelde goederen zijn, prijs/kwaliteit, goed. Levering zoals aangemeld. Alleen een klein minpuntje: De doos was volledig open gegaan op de kartonnen "ritssluiting". Dit kan/zou veel beter kunnen (privacy van bestelde goederen).

Het zijn super goeie sokken kwaliteit

Het zijn goede sokken . Alleen jammer dat post nl besloot om ineens niet te leveren op datum zoals eerst . Dan nog eens jammer dat een dag thuis aanwezig zijn beloond werd met we geraken er niet pakket gaat op een andere datu naar een postpunt ! Dan nog twee dagen kunnen wachten tot het in het postpunt aanwezig was . Nu jullie kunnen er miss niet veel aandoen , maar jullie versturen via post nl dus kan ik alleen maar via jullie klagen . Jullie sokken zijn super , de levering daar aantegen door post nl dikke 0 Sorry voor de daardoor slechtere score

Snel en performant

Snel, performant

snelle levering en correct met de�

snelle levering en correct met de juiste mensen TOP

Perfecte service

Snelle verzending, perfect opvolging en terugname.

Hele mooie sokken

Hele mooie sokken. Ik vond het, op de website, wel een beetje moeilijk om de juiste sokken (hoogte rond het been) te vinden en de gekochte sokken zijn korter dan in verwacht had. Maar het blijven mooie sokken, die ik zeker zal dragen.

Snelle levering, vlotte website. Alles naar wens.

Topsokken, topservice

Alle sokken netjes en op tijd ontvangen. Snelle service voor kwaliteitsvol goed.

snelle service

snelle service, mooie kousen

Steeds prima prijs/ kwaliteit.

Steeds prima prijs/ kwaliteit. Correcte levering, steeds op de afgesproken dag.

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling. Healthy Seas socks zijn zeer mooie kousen gemaakt van deels gerecupereerde visnetten en biologisch geteeld katoen.

Louis Braillestraat 6 01

7442 DG Nijverdal

Over sokken.be

sokken.be is de sokkenshop van de Benelux. Een sok is een belangrijk onderdeel van je outfit en daarom moet-ie gewoon goed zitten. Met de nieuwste collecties van bekende merken als PUMA, Tommy Hilfiger, FALKE en Happy Socks is er voor iedereen een perfect sokkenpaar. Wil je meer weten of heb je nog vragen voor ons? Wij horen het graag!