Laden reviews...
421 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten tonen een duidelijke waardering voor Solerza op het gebied van kwaliteit en prijs. De meeste beoordelingen benadrukken snelle communicatie, betrouwbare levering en een eenvoudige montage. Veel reacties noemen deskundige adviseurs en professionele dienstverlening. De algemene ervaring is overwegend positief met herhaalde aanbevelingen.
Heel netjes de spullen opgestuurd gekregen. Het ophangen duurt ongeveer 10 a 15 minuten per raam. De beschrijving geeft het redelijk aan. Ff vertellen dat de schoentjes losgehaald kunnen worden. Belangrijk. De plissé was in plastiek gerold en moet voorzichtig losgemaakt worden. Mogelijk zonder mes of schaar. Bij het uitpakken schoot de constructie los met het plastic verwijderen en de draden hingen gelijk los. Graag een andere manier van verpakking bedenken. Maar het geheel ook met telefonische ondersteuning was top
8 September 2026
Fred
Amsterdam
Na een adresseringsfout verkeerde hor ontvangen maar nog dezelfde dag hersteld en geleverd…. Sjapo !! Hor is van de makkelijk te van de installeren, 20 minuten werk.
7 September 2026
Paul
Almere
Supersnel aangeleverd, makkelijk te plaatsen en goede kwaliteit
7 September 2026
Kamil
Hilversum
Goed en veilig geleverd, zoals verwacht. Makkelijke montage. Hebben er al veel plezier van!
6 September 2026
Jeroen
Ede
Eenvoudig te monteren en keurig in 2 weken in handen.
6 September 2026
Wil ik niet zeggen
Gouda
Zelf opgemeten en geplaatst Alles klopte zoals besteld
3 September 2026
Gerrit
Amersfoort
Professionele medewerkers, prettig in de communicatie. Denken mee bij vragen en zijn proactief. Product is naar behoren, kwalitatief goed. Afwerking van het product soms wat ruw maar te verwachten bij de prijs. Prijs-kwaliteit is ideaal. Solerza had zelf aangegeven dat de montageservice overbodig zou zijn. Montage ging vlot en was met een beetje gezond verstand goed te doen. Prettig dat ze dat zelf ook aangaven, scheelt toch weer geld.
2 September 2026
Dion
Westland
Thuis raam opgemeten met behulp van instructies die op de website stonden. Toch altijd spannend of t dan klopt. De gerustelling dat als t toch onverhoopt fout gaat, je dit mag retourneren, heeft mij de doorslag gegeven voor dit bedrijf. Netjes op de hoogte gehouden wanneer bestelling komt, zonder dat je contact hoeft op te nemen. Vlak voor levering nogmaals mail met instructies hoe te installeren, met n chatfunctie als hulp nodig mocht zijn. Potverdikkie, zo moet n bedrijf zijn zaakjes voor elkaar hebben! Dat t dan ook nog past, en goed werkt: wij zijn fan!!
2 September 2026
Kathy
Doetinchem (NL)
Ik heb mijn product nog niet ontvangen omdat er maar op twee dagen bezorgd kan worden en ik dan werk. Ik heb dus al betaald maar ik ontvang mijn product pas volgende week als ik wel thuis ben. Een andere bezorger zou fijn zijn.
30 August 2026
Lisette
Zoetermeer
Het is schitterend! Prachtige taupe plisees die heel mooi in ons interieur passen. Ophangen was ook zo gedaan echt fijn heel blij mee!
29 August 2026
Amber
Amsterdam
de totale besteltijd was ca 4 weken, zoals vooraf aangegeven. De montage was eenvoudig, en er is een duidelijke video voor als je ergens over twijfelt. de gehele constructie is licht (waardoor er ook maar 4 schroeven nodig zijn om het vast te zetten). De hor werkt prima. Ik ben er tevreden mee.
29 August 2026
Paul
Delfgauw
Vragen via WhatsApp en mail werden supersnel beantwoord en de gratis kleurstalen lagen zo in de bus. De verduisterende easy click plissés in de slaapkamer maken het écht donker.
Jeroen
Schiedam
Wij hebben onlangs raamdecoratie bestelden zijn er echt heel blij mee. Eerst nog wat getwijfeld over de kleur en stof maar via de klantenservice goed geholpen en ze reageerde ook lekker snel Het bestellen en inmeten ging eigenlijk makkelijker dan verwacht ales kwam netjes binnen en de kwaliteit is echt mooi. Het hangt nu een paar weken en maakt de kamer meteen een stuk gezelligerook fijn dat alles precies op maat is en goed aansluit. Zeker tevreden dus, wij zouden hier zonder twijfel nog een keer bestellen!
Rina Soerjadi
Purmerend
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring met Solerza! Vanaf het eerste moment verliep alles heel prettig en professioneel. Vooral de online service rondom het inmeten vonden wij erg fijn. We hadden vooraf een aantal vragen over de juiste manier van meten en kregen iedere keer snel en duidelijk antwoord. Er werd echt meegedacht en niets voelde gehaast. Na het bestellen werden we goed op de hoogte gehouden en bij ontvangst zag alles er netjes en kwalitatief uit. Uiteindelijk hebben we ook gekozen voor de montageservice en daar zijn we achteraf erg blij mee. De monteur werkte rustig en zeer nauwkeurig en nam echt de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect hing. Je merkt duidelijk dat er ervaring achter zit. Alles is netjes afgewerkt en ook na de montage werd alles keurig achtergelaten. Wat voor ons vooral het verschil maakt, is de combinatie van een goede webshop met persoonlijke service. Online bestellen kan soms wat onpersoonlijk aanvoelen, zeker bij maatwerk, maar dat hebben wij bij Solerza totaal niet zo ervaren. Bij vragen kregen we snel reactie en er werd steeds vriendelijk en oplossingsgericht meegedacht. Het eindresultaat is echt prachtig en de kwaliteit voelt degelijk aan. We krijgen er inmiddels zelfs complimenten over van bezoek :) Kortom: mooie producten, goede kwaliteit, snelle online service en een vakkundige montage. Wij zouden Solerza zeker aanraden en komen bij een volgende ruimte in huis graag weer terug!
Mark van dijk
Utrecht
Slechte service, fouten afschuiven op de klant en nul verantwoordelijkheid Wat een teleurstellende ervaring met dit bedrijf. De afspraak was zwart-op-wit per e-mail vastgelegd: de materialen zouden bij hen op locatie geleverd worden, zodat alles netjes geregeld was. In plaats daarvan stond opeens de monteur voor de deur met de vraag waar de spullen waren. Wat bleek? Ze hadden het klakkeloos bij mijn huisnummer afgeleverd, waar het vervolgens in de gang van de benedenbuurman stond. Niemand die mij hierover had geïnformeerd. In plaats van dat het bedrijf direct de verantwoordelijkheid neemt en dit netjes oplost, begint de klantenservice én de inmeter/verkoper een well-niet-spelletje met je. Ze proberen je onder het mom van "een stukje medewerking" te danken dat jij hun fout gaat rechtzetten, door te verlangen dat je zelf maar achter de spullen aangaat en bij de buren gaat sjouwen of telefoongegevens van de buren opvraagt. Ze weigeren in te zien dat dit hun eigen logistieke blunder is en duwen net zo lang door tot ze hun zin krijgen, omdat ze zelf geen zin hebben in de administratieve rompslomp. Je betaalt juist voor een service, maar je krijgt er een hoop frustratie, discussies en gezeik voor terug. Pas op het moment dat je zelf de dozen maar bij de buurman ophaalt (omdat je je lieve buurman er niet langer mee wilt belasten), kunnen ze pas handelen voor de montage. Dit is niet hoe je met klanten omgaat. Professioneel de fout toegeven en het zelf oplossen hoort erbij, maar dit voelde alsof je zelf de gaten mag dichtlopen voor hun fouten. Voor mij een absolute afrader. Ook zijn de geplaatste producten beschadigd en wacht ik nog steeds op een terug koppeling om de raamdecoratie te herstellen. Je kan je afvragen waar deze lange weg naar actie overgaat....
Beveelt niet aan
Lalita van Hunen
Beste Lalita,
Jammer om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. We herkennen ons echter niet in het beeld dat wij geen verantwoordelijkheid hebben genomen of niet tot een oplossing wilden komen.
Het klopt dat vooraf was afgesproken dat de producten op onze locatie geleverd zouden worden. Door een fout in de logistieke verwerking zijn deze toch op uw adres aangeboden en vervolgens door de vervoerder bij uw buren afgeleverd. Dat is niet volgens afspraak verlopen en dat vinden wij uiteraard vervelend.
Vanaf het moment dat dit bij ons bekend was, hebben wij geprobeerd dit zo snel mogelijk op te lossen. Omdat de producten bij uw buren stonden en wij niet over hun contactgegevens beschikten, konden wij niet zelfstandig een ophaalmoment met hen afspreken. Zodra de producten de zelfde dag nog beschikbaar waren, hebben wij direct geschakeld en de montage met spoed voor de volgende dag ingepland en uitgevoerd.
Vanaf bestelling tot levering én montage is het volledige traject binnen circa 2 weken afgerond.
Daarnaast is bij één product sprake van productieschade. Hiervoor is inmiddels al een kosteloze oplossing in gang gezet en is ook met u gecommuniceerd dat dit zo spoedig mogelijk wordt hersteld. De suggestie dat hierover nog geen actie is ondernomen, herkennen wij daarom niet.
We betreuren dat het traject niet volledig vlekkeloos is verlopen, maar hebben gedurende het proces steeds geprobeerd snel en passend te handelen.
Voor het ene product waarbij sprake is van productieschade, is inmiddels al een nieuw exemplaar in productie genomen. U bent hierover reeds geïnformeerd en dit wordt uiteraard kosteloos zo snel mogelijk opgelost.
Met vriendelijke groet,
Ilse
Solerza klantenservice
Het heeft even geduurd, wat begrijpelijk is met een op maat gemaakt item, maar we zijn heel tevreden met de hor. Maatgeving klopt precies, installatie was super makkelijk en het ziet er goed uit.
26 August 2026
Snel, accuraat en betrouwbaar
22 August 2026
Kursat
Lent
Na een uitgebreide vergelijking online heb ik gekozen voor de producten van Solerza voor onze draai-kiepramen op de begane grond. Aangezien onze oudere kozijnen licht afwijkende maten hebben, had ik vooraf telefonisch contact opgenomen om dit te verifiëren. De medewerker dacht uitermate constructief mee. Het geleverde systeem sluit naadloos aan, de plissegordijnen zijn strak afgewerkt. De algehele prijs-kwaliteitverhouding is naar mijn oordeel ronduit uitstekend te noemen.
Tom
Utrech
Bestelling was zo binnen... montage viel gelukkig reuze mee! Eindelijk verlost van die vervelende muggen op de slaapkamer. Heb in het verleden weleens bouwmarkt-rommel gehad, maar dit materiaal voelt tenminste stevig aan.
Jarno
Zoetermeer
Voordelig invergelijking met anderen fijne service
Harm
Utrecht
In 9 werkdagen onze plissés mogen ontvangen. De kleurt bevalt goed en de communicatie rondom de levering tot bezorging was ook goed.
Brendon
Gouda
Bezorging verliep vlekkeloos! Monteurs waren netjes op tijd en zorgde voor een perfecte montage waarbij alles super hangt. Het eindresultaat mag er ook zijn. Alles is schitterend!!! Kwaliteit is gewoon echt goed invergelijking met anderen. Toen ik de reviews las dacht ik zoveel goede reacties maar het is ook echt goed goed.
Lola
Almere
Product werd netjes aangeleverd en was goed verpakt. De montage was eenvoudig en het verduisterende deel ziet er kwalitatief goed uit. Enige twijfel die ik heb is hoe lang de plastic ophang delen goed blijven maar voor nu erg blij mee.
20 August 2026
Stefan
Zevenbergen
Door de verschillende reviews wat sceptisch maar heb goede ervaring. Maten klopte en alles was goed en netjes geleverd. Bij het plaatsen kwam ik erachter dat het primerdoekje droog was. Per mail contact opgenomen en kreeg zeer snel antwoord. 1 dag later had ik een nieuw doekje toegestuurd gekregen. Kortom mooie deur voor mooie prijs.
19 August 2026
Nancy
Rotterdam
Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren.
Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor.
Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.
Branch
E-Commerce, Retail