Laden reviews...
428 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten tonen een duidelijke waardering voor Solerza op het gebied van kwaliteit en prijs. De meeste beoordelingen benadrukken snelle communicatie, betrouwbare levering en een eenvoudige montage. Veel reacties noemen deskundige adviseurs en professionele dienstverlening. De algemene ervaring is overwegend positief met herhaalde aanbevelingen.
Het heeft even geduurd, wat begrijpelijk is met een op maat gemaakt item, maar we zijn heel tevreden met de hor. Maatgeving klopt precies, installatie was super makkelijk en het ziet er goed uit.
26 August 2026
Snel, accuraat en betrouwbaar
22 August 2026
Kursat
Lent
Na een uitgebreide vergelijking online heb ik gekozen voor de producten van Solerza voor onze draai-kiepramen op de begane grond. Aangezien onze oudere kozijnen licht afwijkende maten hebben, had ik vooraf telefonisch contact opgenomen om dit te verifiëren. De medewerker dacht uitermate constructief mee. Het geleverde systeem sluit naadloos aan, de plissegordijnen zijn strak afgewerkt. De algehele prijs-kwaliteitverhouding is naar mijn oordeel ronduit uitstekend te noemen.
Tom
Utrech
Bestelling was zo binnen... montage viel gelukkig reuze mee! Eindelijk verlost van die vervelende muggen op de slaapkamer. Heb in het verleden weleens bouwmarkt-rommel gehad, maar dit materiaal voelt tenminste stevig aan.
Jarno
Zoetermeer
Voordelig invergelijking met anderen fijne service
Harm
Utrecht
In 9 werkdagen onze plissés mogen ontvangen. De kleurt bevalt goed en de communicatie rondom de levering tot bezorging was ook goed.
Brendon
Gouda
Bezorging verliep vlekkeloos! Monteurs waren netjes op tijd en zorgde voor een perfecte montage waarbij alles super hangt. Het eindresultaat mag er ook zijn. Alles is schitterend!!! Kwaliteit is gewoon echt goed invergelijking met anderen. Toen ik de reviews las dacht ik zoveel goede reacties maar het is ook echt goed goed.
Lola
Almere
Product werd netjes aangeleverd en was goed verpakt. De montage was eenvoudig en het verduisterende deel ziet er kwalitatief goed uit. Enige twijfel die ik heb is hoe lang de plastic ophang delen goed blijven maar voor nu erg blij mee.
20 August 2026
Stefan
Zevenbergen
Door de verschillende reviews wat sceptisch maar heb goede ervaring. Maten klopte en alles was goed en netjes geleverd. Bij het plaatsen kwam ik erachter dat het primerdoekje droog was. Per mail contact opgenomen en kreeg zeer snel antwoord. 1 dag later had ik een nieuw doekje toegestuurd gekregen. Kortom mooie deur voor mooie prijs.
Nancy
Rotterdam
Hele mooi kwaliteit, direct ophangbaar
Jouke
Wolfheze
We hebben twee horren besteld. Uitgepakt en opgehangen. Het filmpje is duidelijk. Misschien nog handiger is afbeeldingen (screenshots uit het filmpje) zodat je niet steeds op pauze hoeft te klikken op de juiste momenten.
Fabiën
Berkel en Rodenrijs
Keurig bezorgd keurig verpakt en binnen 10 min hing ons rolgordijn gewoon weg perfect op alle punten
18 August 2026
Arjan
Kraggenburg
Klantenservice is nog tot laat in de avond actief wat erg fijn is als je 2 linker handen hebt en veel vragen hebt over de montage helpen je echt super snel en goed wat we zeer waardeerden echt perfect op en top heel blij met alles!!!
16 August 2026
Elis vk
Leiden
Stevig goed aluminium handvaten zijn ook mooi meegekleurd. Algeheel goed van kwalitiet en erg mooi
16 August 2026
Arno
Aalsmeer
Makkelijk te bestellen, redelijk snel geleverd (hor) en super eenvoudig te monteren. Ziet er top uit en zeer funtioneel.
13 August 2026
Sylvia
Uithoorn
De problemen van de (veels te) lange levertijden (meer dan 2 maanden) werden ontzetten slecht gecommuniceerd. Een excuus kon er nog maar net van af, en van nazorg is totaal geen sprake. Enige vorm van compensatie is niet voorgesteld.
Beveelt niet aan
12 August 2026
Martijn
Hengelo
Beste Martijn,
Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de lange levertijd en de communicatie hierover erg teleurstellend zijn geweest. Onze excuses daarvoor.
Helaas kwamen bij uw bestelling twee omstandigheden samen: door een inmiddels opgeloste systeemfout ontstond vertraging en daarnaast was de gekozen stof tijdelijk niet op voorraad bij onze leverancier. Hierdoor moesten we wachten op een nieuwe levering en liep de levertijd helaas verder op dan gebruikelijk.
We hadden u hierover beter en tijdiger moeten informeren en nemen die feedback zeker mee. Fijn om te lezen dat u de kwaliteit van het product ondanks deze ervaring met een 8 beoordeelt. We hopen dat u er veel plezier van heeft.
Met vriendelijke groet,
Ilse
Solerza klantenservice
Keurig gehangen zijn super gezellig alles netjes opgeruimd ook. Van onze jaloezie kleurkeuzen zijn we ook te spreken. Handvaten en hout erg kwalitatief wat we ten zeerste iedereen zullen aanraden.
Elizabeth
Zaandam
Super service, vragen worden snel beantwoord en ben erg goed op weg geholpen met product advies voor onze slaapkamer.
Mourad
Amsterdam
Horren gisteren ontvangen en vandaag gemonteerd. Eenvoudige montage met duidelijke video meegeleverd.
Jim
Utrecht
Eindelijk fijn slapen. Lekker een donkere kamer dankzij onze nieuwe plisségordijnen houdt ook lekker de warmte buiten dus lekker alles dichtgooien en dicht houden werkt echt super!
10 August 2026
Esma
Woerden
Netjes op tijd alles. Zeker aan te raden ivm service en kwaliteit.
Hans
Dordrecht
Zowel beneden als boven voorzien van zwarte jaloezieën. Staan super strak erg mooi vooral de handvaten zijn erg kwalitatief aluminium.
Brent Ahoud
Wijchen
De horren super snel geleverd. Van goede kwaliteit en heel makkelijk te plaatsen
Hanneke de Roever
Almere
Nam rustig de tijd voor ons van a tot z uitgelegd en heel eerlijk in zijn advies achteraf hadden we nog wat aanpassingen aan onze offerte waarbij mert dit nog de zelfde dag voor ons had aangepast
Bertina
Maasland
Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren.
Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor.
Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.
Branch
Retail, E-Commerce