Filtre

Excellent price and product and service

High quality product and fits perfect

Great product!

Very good service, great product and easy installation!

Netjes opgelost

Adviseur van Solerza was langs geweest voor het inmeten. Helaas bleken 2 producten 2mm te breed te zijn. Dit is netjes opgelost door 2 nieuwe producten te produceren. Daarnaast kwamen ze dit ook netjes heel snel monteren. Totaal inclusief het opnieuw produceren als plaatsen in 4 weken tijd alles geregeld. Wel erg netjes gezien je elders makkelijk al 3 weken levertijd hebt + 2 maanden montage duur.

• Bestelgemak

Heel snel geleverde kwalitatieve horren

In 3 weken thuis mogen ontvangen. Echt super blij mee! Werken gelijk heel goed, houd alles buiten van muggen tot vliegen als stof. Kwaliteit is goed stevig gaas en sterk aluminium. Niet te vergeten was montage ook heel eenvoudig, simpelweg de binnenmaakt meten profiel dikte optellen en bestellen. Hierna genieten! :)

Goede horren

Werken uitstekend, inmeten is makkelijk, montage is het makkelijkst. Goede video met heldere toelichting.

• Bestelgemak

Ondanks de gecommuniceerde 20 werkdagen door de adviseur was onze hor met 2 weken binnen. Erg fijn om net voor het warme weer nog horren te hebben. Montage was eenvoudig middels de bijgevoegde handleiding.

Heel goed geholpen!

Echt super service door de adviseur die bij ons langs is geweest. Alles is nauwkeurig uitgelegd hoe er wordt ingemeten als het advies over alle mogelijkheden.

Niet helemaal zoals verwacht

Het begon veelbelovend met een snelle inmeetafspraak voor onze 5 raamhorren en 2 deurhorren. Voor de raamhorren moesten we zelf veel voorbereidend werk doen (16 latten zagen/verven), maar Solerza was hier vooraf duidelijk over. De raamhorren zien er netjes uit. Bij de levering en montage ging het helaas mis en de communicatie vooraf was rommelig met verschillende leverdata. Tijdens de montage bleek dat twee ramen niet meer open konden omdat ze tegen de horren aanliepen. Dit was niet gecontroleerd, door de monteurs. Gelukkig zag ik het op tijd en konden de monteurs dit ter plekke herstellen. Het grootste probleem zit in de deurhorren: deze zijn aan alle kanten te klein ingemeten en sluiten niet aan. Als oplossing kregen we het advies om zelf bredere profielen te bestellen en de horren zelf om te bouwen. Er werd totaal niet meegedacht. Na vertrek bleek bovendien dat de deur naar ons washok niet meer open kon door een geplaatste raamhor. Dit was ook niet gecontroleerd, waardoor ik zelf een stuk van de deur heb moeten afzagen om erbij te kunnen. Hoewel de communicatie prettig was, zijn we erg ontevreden over de expertise, de afwerking van de deurhorren en de klachtenafhandeling. We kunnen Solerza helaas niet aanbevelen.

• Bestelgemak

Op tijd gelverd volgens afspraak en netjes gemonteerd.

Alles is volgens afspraak gelverd en gemonteerd door nette en deskundige monteurs .

Prima kwaliteit en service

2 keer mogen bestellen, 2 keer is het goed gegaan. Goed van kwaliteit en goede service.

• Bestelgemak

Prijs verhouding hele mooie raamhor. Erg blij mee.

• Bestelgemak

Super gezellig super advies!

Kevin is bij ons langskomen inmeten waarbij hij super goed advies gaf. Samen een kop koffie gedaan, wat over de kleuren gesproken en uiteraard een keuze gemaakt. 2 weken later onze plissegordijn mogen ontvangen. Het past oerfect, de kleur is super goed en al het advies was volledig terecht. Kevin bedankt!

Goed, slechte bestellingscommunicatie

duidelijke beschrijving, alleen kreeg ik maar kort (2 dagen) voordat de bestelling aankwam een bericht dat die zal bezorgd worden. Ik was toen niet thuis en had ook niet de mogelijkheid om thuis te zijn en kon de bestelling ook niet op een ander moment laten bezorgen. gelukkig ging deze bestelling niet door en werd die op een later moment bezorgd, maar ook hier kreeg ik een halve dag van te voren een bericht via de email dat ze de dag erna langs kwamen. toen was er gelukkig nog wel iemand thuis, maar de communicatie en opties van bezorging kan in dit opzichte veel beter.

• Kwaliteit product N.v.t.
  • Bestelgemak

Solerza hordeur meer dan goed

Via website bij Solerza terecht gekomen en prima uitleg gehad na mailwisseling, product hordeur tot nu toe meer dan goed ook stevig&mooi&prima prijs en is ook goed voorbereid om simpel te monteren een aanrader hier gewoon gaan bestellen!!!!!! .

Klant wordt niet benadeeld

Kreeg de monteurs over de vloer Hele vriendelijke jongens De inzethorren pastten niet in mijn kozijn Is direkt door solerza verrekend Binnen 1 dag Heel netjes en correct bedrijf

• Bestelgemak

Alles op de puntjes perfect.

Netjes geregeld

Afspraak voor inmeten van aluminium jaloezieen kon snel en alles werd vlot opgenomen zonder gedoe. Daarna ook snel geleverd. Staat strak en ideaal omdat het goed tegen vocht kan. Erg tevreden.

Mooie kleur

We kozen een roze rolgordijn voor de kamer van onze dochter. De kleur is zacht en gezellig zonder te druk te worden. Makkelijk op te hangen en het verduistert precies genoeg voor middagdutjes en een fijne nachtrust.

• Bestelgemak

Licht taupe bamboe is de mooiste jaloezieën ooit!!!

Super super super tevreden echt. Werkt super, mooi licht, kwaliteit en de kleur matcht echt super. Heeeel erg tevreden.

Super tevreden!

Alles klopt als een bus en was snel geleverd.

10/10 en 5 sterren

Mijn ervaring schrijf ik als volgt, snel, kwalitatief, prachtige stevige horren.

Meedenkende adviseur

Ondanks onze moeilijke kozijn heeft adviseur Kevin ons erg goed op weg geholpen met de mogelijkheden. Neemt alle tijd en is eerlijk omtrent de uitstraling en opties. Uiteraard ook dankzij de service besteld bij Solerza en uit het resultaat blijkt dat we inderdaad goed zijn geadviseerd, nogmaals bedankt Kevin.

Top product!

Fijn die plisse horren, echt een top product!

• Bestelgemak

Fijne samenwerking met oog voor perfecte service

Altijd snel antwoord ontvangen omtrent mogelijkheden bij iedere scenario als iedere product. Verder is de prijs kwaliteit verhouding subliem door het gebruik van duurzame stevige materiaal en is het erg eenvoudig te assembleren als te monteren. Een aanrader is het zeker, elders veel en veel duurder voor het zelfde soort kwaliteit al moet ik zeggen dat de raamdecoratie als horren van Solerza wel uniek zijn in uitstraling. Veel strakker uitgevoerd, en soepeler in bediening. Als kozijnenboer inmiddels al onze 20ste bestelling mogen plaatsen met veel plezier. Al onze klanten zijn ook zeer tevreden. 2x een vertraging gehad op levering en meer niet!

• Bestelgemak

goed product en goed kwaliteit

Ik heb een hordeur gekocht en het in elkaar zetten was vrij eenvoudig. Alleen vond ik het jammer dat er voor sommige onderdelen die meegeleverd waren geen duidelijke uitleg bij zat. Daardoor moest ik zelf uitzoeken hoe ik deze moest gebruiken. Ik heb het uiteindelijk op gevoel gedaan, maar ik weet niet zeker of ik alles helemaal goed gebruikt heb. Gaat over twee zakjes.

Kiyoh Anmeldelser