Picobello!

Mooie plissé gordijnen! Aan te raden, gaan gemakkelijk open en dicht en passen perfect.

Zonder te kijken besteld

Zwarte houten jaloezieën, we wisten het al dus direct besteld zonder enige onderzoek. Jaloezieën waren erg snel binnen en de kwaliteit verbaaste ons hoe goed het was terwijl we niet zo veel hadden betaald. Achteraf toch onderzocht en het blijkt dat we voor een zeeeeeer scherpe prijs A kwaliteit jaloezieën hadden gekocht. Echt super tevreden mee.

Super super!

Ervaring is geweldig, alles wat netjes en snel geregeld zoals het hoort. We wouden dat ieder bedrijf zo netjes als eerlijk als een goede prijs kwaliteit verhouding had. Zeer en zeer aan te raden!

Prettig geholpen

Voor onze woonkamer waren we al een tijd op zoek naar raambekleding die zowel praktisch als stijlvol was. Bij Solerza kregen we duidelijk advies en verschillende opties te zien. Uiteindelijk gekozen voor houten jaloezieën. Het verschil in sfeer is echt groot.

Strak resultaat

Onlangs aluminium jaloezieën laten plaatsen door Solerza. Het hele traject, van advies tot montage, verliep soepel en professioneel.

Tevreden!

Op advies van een andere bedrijf terecht gekomen bij Solerza voor de easy click systeem zonder boren. Afspraak was snel gemaakt via de website. Goed advies gekregen van adviseur David en de offerte was snel binnen. Na 10 werkdagen hadden we de producten binnen en zijn we aan de slag gegaan. Bij het eerste product was het even uitzoeken maar hierna verliep het goed.

Strak en netjes geplaatst

Heel blij met onze nieuwe plisségordijnen. Het inmeten werd zorgvuldig gedaan en de montage verliep soepel. Alles hangt recht en sluit mooi aan.

Gewoon goed geregeld

Bestellen was simpel en de levering kwam zelfs een paar dagen eerder dan gedacht. Voor ons was dit de eerste keer bij Solerza, maar zeker niet de laatste.

Klein minpuntje, verder top

De communicatie rondom de levering mocht wat duidelijker, maar verder alleen maar lof. De jaloezieën zijn van stevige kwaliteit en hangen prachtig in onze woonkamer.

Schuifpui

We hadden een lastige schuifpui waar ik bang was dat raambekleding niet mooi zou passen. Bij Solerza werd er goed meegedacht en uiteindelijk hebben we gekozen voor plissé gordijnen. Het resultaat is echt boven verwachting, ze sluiten perfect en het ziet er strak uit.

Good

Ordered pleated blinds, good quality and fast delivery.

• Klantenservice N.v.t.

mooie hor

de hoor is mooi en goed precies zo als wij hem wilde, levering duurde wat lang dus je moet geen haas hebben.

De uitschieter is hier!

Na meerdere advies afspraken te hebben gehad met verschillende partijen was het of Veneta of Solerza. Eindstand gingen we voor kwaliteit en hebben we voor Solerza gekozen. Dit bleek de beste keuzen te zijn! Alles behalve de normale gordijnen hebben we bij Solerza gekocht. Snel en netjes mogen ontvangen. Kwalitatief en zeer mooi!

• Bestelgemak

Familie Mankor is gelukkig!

We hebben meerdere producten besteld bij solerza over een periode van 3 maanden. Alles ging vlekkeloos waarbij we zeer tevreden zijn over het resultaat!

Aanrader

Snelle levering, eerlijke partij, goed van kwaliteit!

Fijne ervaring

4 tal houte jaloezieën rijker geworden. Staan prachtig in onze woonkamer als keuken.

• Bestelgemak

Mooie kwaliteit en netjes gemonteerd

Via familie bij Solerza terechtgekomen en zeker geen spijt. De easy click plissegordijnen zijn stevig, mooi afgewerkt en sluiten perfect. Ook de communicatie over de montage was duidelijk. De monteur werkte rustig en zorgvuldig en gaf ons nog tips voor onderhoud.

• Bestelgemak

Goede begeleiding bij het kiezen

Ik vond het lastig om de juiste stof en kleur uit te zoeken, maar de adviseur van Solerza nam echt de tijd. Hij liet verschillende voorbeelden zien en dacht goed mee met ons interieur.

• Bestelgemak

Heel blij met mijn nieuwe jaloezieen

Supersnel geleverd en netjes geplaatst.

• Bestelgemak

Goede service en snelle levering

Wij hadden rolgordijnen besteld en deze waren eerder binnen dan verwacht. Het monteren ging snel. Fijn bedrijf om zaken mee te doen, zeker aan te raden.

• Bestelgemak

Heel fijn advies aan huis

Een adviseur van Solerza kwam bij ons langs om mee te kijken naar de beste oplossing voor onze ramen. Hij nam uitgebreid de tijd, liet verschillende stalen zien en dacht goed mee met ons interieur. Uiteindelijk gekozen voor verduisterende plissegordijnen in de slaapkamers en lichtdoorlatende plissés in de woonkamer. Alles perfect op maat geleverd. Echt top!

Netjes en vakkundig geplaatst

We hebben afgelopen week onze nieuwe jaloezieen laten installeren door Solerza. De monteur werkte heel precies en liet alles netjes achter. De communicatie vooraf was duidelijk en de afspraken werden keurig nagekomen. Wij zijn erg tevreden en genieten elke dag van het eindresultaat.

• Bestelgemak

Inmiddels al drie keer besteld

We hebben inmiddels drie keer besteld bij Solerza. De meet- en montage-instructies zijn heel duidelijk en eenvoudig te volgen. We zijn erg tevreden met al onze aankopen!

Zeer tevreden!

Zeer tevreden! Bestellen ging heel eenvoudig en de stalen waren snel in huis. De website is overzichtelijk en prettig in gebruik. Alles werd netjes verpakt geleverd. De montage was simpel en probleemloos uit te voeren. Het product zelf voelt stevig en van hoge kwaliteit, en geeft de kamer meteen een luxe uitstraling.

• Bestelgemak

Mooie alu jaloezieën voor ons kantoor

Meerdere aluminium jaloezieën gekocht voor ons kantoor. Mooi straks en perfecte licht regulering. Collega’s zijn tevreden.

Over Solerza

Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.