Duidelijk, eerlijk en was op tijd. Een adviseur zoals het hoort die niet probeert te verkopen maar te adviseren.
Horren besteld die we in echt misschien 20 minuutjes al hadden gemonteerd je merkt ook gelijk wat het allemaal buiten houd echt ideaal dit zeer tevreden. Kwaliteit is ook goed maar de prijs maakt het nog veel leuker.
Jaloezie en zo een harmonica gordijn gehaald echt geweldiggg hoe mooooi en hoe schitterenddd de buurtjes zijn ook net langs geweest echt iedereen bevestigd het zooooo gelukkig hiermee <3<3
Vooraf netjes een sms ontvangen voor aanvang van de adviseurs. Zijn netjes geholpen en hebben hierbij eerlijk advies ontvangen over de mogelijkheden. Heeft ons toch weer 400 euro bespaard met daarnaast prachtige plissee gordijnen
Ontvang direct reactie op mijn mails. Altijd direct een oplossing wat ook echt een oplossing is. Als het dan een keer tegen zit wordt het ook goed opgelost. Heel fijn en we zijn jullie erg dankbaar voor de goede service
Zeer en zeer goedkoop voor super kwaliteit. Het kan echt niet beter dan dit. Eerder ergens anders horren gekocht voor 2 dubbele prijs en een hoop problemen mee gehad. Nu is alles perfect voor de helft van de prijs met Solerza.
Ik moest wel na 4 weken bellen of de hordeur gereed was. Monteur heel vriendelijk en deskundig.
Onberispelijke verzending/bezorging in adequate verpakking. De montage is geen probleem, die wijst zich vanzelf. Da's maar goed ook, want de "handleiding" is volkomen onleesbaar en dus onbruikbaar. Half puntje minder!
Reageren snel op je mails met duidelijke beantwoording van vragen. Laten je niet in de steek nadat je hebt besteld. Ben erg goed geholpen met de montage. Alsof de monteur achter zijn laptop middels de mail de montage heeft uitgevoerd haha, erg duidelijk en snel was zo geregeld.
Het pakket is in 2 delen verstuurd. Gelukkig zijn ze goed bezorgd, alleen was het staalgedeelte korter dan het magneetgedeelte. Een stuk is wel later bezorgd, maar had het click systeem al geplakt. De bezorger van het click systeem was heel correct gr M Lachman
Beste Mahinder, Bedankt voor uw review. Wij willen u informeren dat de bezorging van uw bestelling gepland staat voor morgen. Dit valt binnen de aangegeven levertermijn van 7 tot 12 werkdagen, morgen is namelijk de 12e werkdag. U heeft hierover meerdere e-mails ontvangen met verzendinformatie. Wellicht zijn deze in uw spamfolder terechtgekomen; we raden aan deze te controleren. Daarnaast willen we u vriendelijk verzoeken om bij vragen of onduidelijkheden eerst contact met ons op te nemen voordat er een beoordeling wordt geplaatst. In dit geval is er sprake van een onterechte review, omdat uw bestelling volledig binnen de afgesproken termijn geleverd wordt. We zouden het dan ook zeer op prijs stellen als u uw review zou willen aanpassen of verwijderen. We staan altijd voor u klaar om mee te denken of eventuele zorgen op te lossen. Met vriendelijke groet, Ilse Solerza Klantenservice
Originele beoordeling
Heb maar een heel klein deel van het pakket ontvangen. Jullie zetten heel mooi dat het product binnen zoveel werkdagen wordt geleverd, maar helaas zie ik het niet. Echt teleurstellend. Wanneer komt de rest. Jullie vermelden dat het uit het buitenland komt, dus duurt het langer. waarom hadden jullie dit niet bekend gemaakt bij de bestelling al? Nu moet ik ales een gekke op het product wachten. Nog geen enkel idee wanneer het geleverd wordt, ook geen trackingscode. De klant maar de dupe. Dit vindt ik echt niet leuk en passend. Jammer genoeg moest het vooruit betaald worden. Nu zit ik zonder spullen. jullie hebben je geld al. gr M lachman
Hele mooie jaloezieën vooral de paulownai hout is echt perfect. Van de nerf tot kleur diepte als de band alles klopt. Kan wel 10 sterren geven!
Mum van tijd ontvangen en de kwaliteit is zeer goed. Beter als Veneta!
Dit is onze 2de bestelling. Dit keer voor de slaapkamers een verduisterende plisse gekocht. Net zoals de eerste keer was alles keurig optijd. Vooraf tijdig geïnformeerd. Kwalitatief waar we erg blij mee zijn.
Easy click systemen aangeschaft. Scheelde in totaal circa 500 euro met de lokale raamdecoratie winkel. Zeer tevreden over de kwaliteit van het product als de werking ervan. Valt niet er af en zit stevig bij onze kiepramen.
Laat ik eerst zeggen dat de geboden inmeet service prefect is ! Maar helaas het bestelde pilisse verduistering click systeem is niet echt een topper . Je moet het gehele bestelde produkt eerst nog zelf in elkaar zetten . Het zijn allumimum basis delen (4stuks) met kunstof hoekverbinders ( ook 4 ) deze moeten samen een vierkant frame vormen met aan de korte bovenzijde het gordijn, uitkomst een slap geheel ,jammer ! Nee, hier valt veel aan te verbeteren door ook de 4 st hoekverbinders van alluminimum te maken .
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en uw positieve woorden over onze inmeetservice. Fijn dat dit naar wens is verlopen! Wat betreft het plisségordijn: het klopt inderdaad dat onze producten niet kant-en-klaar worden verzonden. Dit is een bewuste keuze. Door het systeem compact en in losse onderdelen te versturen, besparen we aanzienlijk op transport- en productiekosten. Hierdoor kunnen we onze producten tegen een veel scherpere prijs aanbieden, wat voor onze klanten een groot financieel voordeel betekent. Tijdens de advies- en inmeetafspraak is uitgelegd hoe het frame eenvoudig in elkaar te zetten is. Dit wordt over het algemeen als gebruiksvriendelijk ervaren. Natuurlijk begrijpen we dat dit per persoon kan verschillen. Mocht u alsnog hulp willen, dan bieden wij graag de mogelijkheid om achteraf montage bij te bestellen. We waarderen uw feedback enorm en nemen uw opmerking over de hoekverbinders mee in onze evaluatie. Mocht u toch gebruik willen maken van onze montageservice, stuur ons dan gerust een e-mail via [email protected]. We denken graag met u mee! Met vriendelijke groet, Ilse Solerza klantenservice
Nieuwe collectie duo rolgordijnen gekocht. Mooie stoffen, was lastig om een keuze te maken tijdens het advies gesprek. Eindstand een iets duurdere kleur uitgekozen. Zeker geen spijt van, het was snel binnen en ziet er heeeeeel strak uit.
Helaas wat vertraging gehad in de levering maar het was het zeker waard. Prijs kwaliteit verhouding is zeer en zeer goed. Zeker geen spijt het was het wachten waard!
Adviseurs zijn op tijd en sturen van te voren een sms. Goed advies met een mooie offerte. Alles mooi overzichtelijk en duidelijk. Wordt mooi makkelijk gemaakt voor de klant, van a tot z voorzien.
Goede ervaring met snelle levering. Goed van kwaliteit
Dubbel taupe bruin plisse gordijnen gekocht. Het is zo mooi geworden allemaal lichtdoorlatende met versuisterende overgordijnen. Zéér chique uitstraling echt helemaal happy de peppy.
Plissees zijn prachtig echt heel erg tevreden over de kwaliteit als de kleuren. Voelt niet als papier :)
Onze horren waren helaas wat vertraagd. Vandaag mogen ontvangen. Ze zijn heel mooi en erg handig in gebruik! Zeer tevreden over onze aankoop alleen wel jammer dat het iets vertraagd was.
Mooier kan het niet gemaakt worden. Mijn oprechte complimenten voor hoe jullie alles zo goed hebben geregeld.
Mooie nerf als goed van kwaliteit. Heel erg tevreden over de monteurs ook, netjes en beleefd en alles was zo geregeld. Wij hadden gekozen voor de paulownia houten jaloezieën.
Besteld en in no time in huis. Very very nice!
Welkom bij Solerza, dé specialist in betaalbare, op maat gemaakte raamdecoratie. Onze missie is om hoogwaardige raamdecoratie aan te bieden tegen prijzen die tot wel 50% lager liggen dan in winkels. Dit realiseren we door onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek te leveren. Ontdek ons uitgebreide assortiment met diverse producten, zoals plisségordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen. Elk product wordt met de grootste zorg vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat u gegarandeerd de perfecte raamdecoratie vindt voor uw huis of kantoor. Ervaar de betaalbare luxe en kwaliteit die Solerza te bieden heeft. Geef uw ruimte een nieuw aanzien met onze prachtige raamdecoratie, omdat wij geloven dat de juiste keuze van raamdecoratie het verschil maakt.