Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Superleuk om te winkelen en snelle verzending
1 July 2025
Karin
Wervershoof
Weer geslaagd in de webshop voor mooie kleding en snel verstuurd en keurig verpakt zoals altijd.
25 April 2025
Reina
Arnhem
20 April 2025
Betty
Den Bosch
Brede keus aan mooie merken, de volgende dag mooi verpakt ontvangen.
19 April 2025
Karen
Den Haag
Overzichtelijke webwinkel, goede service en snelle levering.
19 April 2025
Caroline
Leusden
Zowel online, telefonisch als in de gezellige winkel in Roermond een uitstekende service!
16 April 2025
Amanda
Landsmeer
Mooie producten. Prima verzending, retour evt ook gratis. Bij telefonisch contact heel vriendelijk en behulpzaam gesprek
15 April 2025
Jt
Wezep
Prachtige schoenen weer!
13 April 2025
Wil
Amstelveen
Alles is weer netjes geleverd (zoals altijd)
13 April 2025
Sandra
Helmond
Uitstekende kwaliteit en snelle levering
12 April 2025
May
Groesbeek
Goede kwaliteit en mooie merken!
12 April 2025
Kelly
Beek
Bestelling is de volgende dag binnen is ingepakt als een kadootje
9 April 2025
Sandra
Landgraaf
Altijd een prachtige collectie, je hebt het altijd super snel ik huis en er zit een persoonlijk geschreven kaartje bij je bestelling. Ik hou ervan!
9 April 2025
Eline
Dongen
snelle levering en netjes verpakt
6 April 2025
corrie
Hellevoetsluis
Vriendelijk,meedenkend en uitstekend service.prachtige collectie
5 April 2025
Betty Mikkers
Berkel en Rodenrijs
Mijn ervaring met Marjon Snijders is niet anders dan positief. De snelheid van leveren is geweldig en de collectie is geweldig en daar wordt je blij van
31 March 2025
Adriana
Voorschoten Zuid-Holland
Snel geleverd, in mooi pakketje
30 March 2025
miriam stapelbroek
apeldoorn
Heel blij met mijn Anine Bing shirt!
30 March 2025
Vivian
Herten
I have already placed two orders from this store and am very satisfied, as the delivery was quick and without any issues.
29 March 2025
Kateryna
Amsterdam
Een dikke tien verdient dit bedrijf
29 March 2025
Gert
Oostvoorne
Heel blij ook met de korting die jullie gelijk geven bij de volgende aankoop
26 March 2025
Cora
Versteeg
Mooie trendy collectie, altijd net dat tikkeltje meer....goede kwalitatieve merken, aanrader!!!
24 March 2025
Yolanda Coolen
Bocholt
Prachtige zaak, gave collectie met top merken, en perfecte service. Bestelling heel snel geleverd.
24 March 2025
Elly
Panningen
Of ik nu in de winkel koop of online, de hulp en service is super! Eerlijke feedback en hulp zonder opdringerig te zijn!! Dat wil je gewoon!
22 March 2025
Esther
Reuver
Het bestelproces verliep heel goed, ben blij met mijn nieuwe Gianni schoenen!
19 March 2025
Monique
Almelo
In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer.
Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw.
Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen).
Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].
Neerstraat 34
6041 KC Roermond