Alles volgens wens verlopen.

Alles volgens wens verlopen. De tijd was een paar keer veranderd. Was geen probleem.

Snelle service en levering en top�

Snelle service en levering en top kwaliteit! Ik ben fan!

Prima ik ben heel blij met de trui

Prima ik ben heel blij met de trui

Goede service en snelle bezorging!

Goede service en snelle bezorging!

De bestelling ,betaling,verzending en�

De bestelling ,betaling,verzending en ontvangst waren perfect. Schoenen kwamen zorgvuldig ingepakt aan met de nodige informatie er bij. Ook de maatinfo was correct,had ik vroeger ook al ondervonden. Heel aangenaam. De site sprak mij vroeger meer aan,ik kon sneller terug vinden wat ik zocht. BV opzoek gaan naar handtas van een bepaald merk ging voorheen in een oogopslag. Goed,in ieder geval ben ik heel blij met de nieuwe schoenen!

Goede service, zorgvuldig ingepakt etc

Mooie tas van zadig en voltaire�

Mooie tas van zadig en voltaire besteld, volgende dag in huis! Top!

Besteld en de volgende dag in de middag�snel

Besteld en de volgende dag in de middag al in huis. Super snel en nette verzorging. Blij met mijn nieuwe schoenen!

Een aanrader!

Super vriendelijk en zeer snelle levering. Een aanrader!

Sowieso hele mooie producten en ook de�

Sowieso hele mooie producten en ook de service was heel goed, snel en klantvriendelijk!

Superfijne winkel

Superfijne winkel, ook tijd voor persoonlijk advies!

Goede service en altijd snel respons!

Goede service en altijd snel respons!

Top service!

Top service!

Top winkel

Snelle service, telefonisch goed advies. Ben erg blij met mijn aankoop! :)

Aardige klantenservice!

Aardige klantenservice!

Snelle en correcte afwikkeling van de �

Snelle en correcte afwikkeling van de 20% extra korting die ik alsnog kreeg. Product voldoet aan verwachtingen.

Super fijne klantenservice

Super fijne klantenservice. Direct antwoord, snelle verzending en prachtige producten. Erg blij mee!

Goede service Snelle levering.

Goede service Snelle levering.

Tevreden klant

Snelle levering, netjes verpakt

Toch maar terug gestuurd!

Vaker hier besteld, helaas deze keer loopt het anders dan ... Donderdag zijn de schoenen gezorgd, vrijdag las ik 20% korting. Het voelt pijnlijk; Ik probeerde met de verkoper uit te komen maar helaas. Schoenen zijn nog in de doos, nog niet uitgepakt, dus maar terug sturen. Jammer dat er geen redelijke oplossing is geboden??

Snelle levering met zorgvuldig ingepakt�

Snelle levering met zorgvuldig ingepakt product incl. attent briefje.

Mega goeie service en een geweldige�

Mega goeie service en een geweldige collectie. De schoenen die ik had besteld waren helaas te groot en er was geen maatje kleiner. Maar ik treur niet want er zit vast nog veel moois aan te komen!

Snelle levering en goede retour service.

Snelle levering en goede retour service.

Top service. Mooie kleding en goed advies

Persoonlijk kaartje

Snelle levering - persoonlijk kaartje - mooi verpakt

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].