Mooie merken en zeer goede service

Mooie merken en zeer goede service

Heel erg tevreden. Uitstekende service en heel snelle levering!

De bestelling werd snel en makkelijk�

De bestelling werd snel en makkelijk geplaatst. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden vd levering.

Supersnelle service

Supersnelle service! Volgende dag op zaterdag zelfs, mijn schoenen in huis!

Positieve eerste aankoop

Vlot en in goede staat geleverd, persoonlijke notitie bij pakket is heel leuk, vriendelijk en zeker geapprecieerd ;-) Ann-Sophie

Snelle levering en ook snel geld retour.

Snelle levering en ook snel geld retour.

Altijd word ik vriendelijk te woord�

Altijd word ik vriendelijk te woord gestaan. Snelle en nette levering!

Perfect ??

Perfect ??, precies zo als van te voren ingelicht, de isabel marant hoodie valt ruimer en is precies wat ik zocht, en wat hebben ze veel moois! Hoop alleen vaker in een maatje 44, dan kan ik vaker slagen????

Topservice

Topservice, snelle verzending!

prijzen kloppen niet

prijzen kloppen niet

Omdat ik voor de eerste keer bij Marjon�

Omdat ik voor de eerste keer bij Marjon bestelde, had ik enkele vragen, waarop ik zeer snel een antwoord kreeg. Snelle levering, mooi verpakt, ik ben erg tevreden !! Martine, Belgie

Snelle service!

Snelle service!

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Fijne webshop!

Super snel in huis en zelfs een persoonlijk kaartje. Helaas stonden de laarzen mij niet, maar het retourproces is ook hartstikke goed geregeld. Zou hier zeker nogmaals bestellen!

Fijne winkel.

Goede service bij het afhalen in de winkel van online bestelde schoenen. Prachtige schoenen en mooie collectie. Niet goedkoop.

Zo mooi

Zo mooie merken

Prima service.

Prima service: Bestelde laarzen waren helaas toch niet op voorraad. Snel met aardige mail hiervan op de hoogte gesteld en volgende dag vervangend product ontvangen. Zeer snel, prima en aardige service.

Precies zoals je hoopt dat het is

Precies zoals je hoopt dat het is; snelle verzending, persoonlijke boodschap, prachtige schoenen

Super goede service.

Super goede service.

Super goede service en snelle levering

Super goede service en snelle levering! En ze hebben echt een super toffe en prachtige collectie schoenen, tassen en kleding! Dikke vette aanrader deze winkel/webshop!

Geweldige collectie Isabel marant

Geweldige collectie Isabel marant Prachtig rib colbert

Helemaal top

Alles helemaal naar wens. Snelle bezorging, persoonlijk kaartje en de schoenen zijn gecontroleerd voor verzending.

Altijd mooie kwaliteit

Altijd mooie kwaliteit, super service en snelle levering! Thanks, Irene

Top winkel

Ik volg al een hele tijd de insta berichten. Super mooie winkel met gave collectie. Afstand voor mij te ver maar gelukkig hebben ze een webshop. Snelle levering en producten komen altijd overeen met foto�s.

Geweldige collectie en een hele snelle�

Geweldige collectie en een hele snelle levering!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].