Prima service, klantendienst heeft me gemaild ivm afhaalpunt. Alles snel en correct geleverd.

Zoals altijd

Zoals altijd, TOP.

Supersnel geleverd en keurig volgens�

Supersnel geleverd en keurig volgens afspraak. Goede werkende app.

Jullie online service is geweldig!

Jullie online service is geweldig!

Mooie schoenen collectie en altijd�

Mooie schoenen collectie en altijd snelle levering, kan niet anders zeggen dan super service.

Perfecte service

Perfecte service, mooie kwaliteitskleding!

Vriendelijke klantenservice en top�

Vriendelijke klantenservice en top producten!

Van bestelling tot bezorging: prima!

Snelle bezorging. Blij met de laarsjes. Mooi en goed verpakt. Prima service.

Iedere keer weer een snelle maar ook�

Iedere keer weer een snelle maar ook een perfecte verzorging van mijn bestelling

Supersnelle levering

Supersnelle levering! Ziet er keurig verpakt uit

review

Snelle levering, goede service en mooie producten.

Levering is altijd supersnel..

Ben altijd erg blij wanneer ik weer een bestelling plaats bij Marjon Snieders. De afhandeling is supersnel en het is ook altijd een feestje om het pakket te openen. Tot nu toe geen negatieve ervaringen gehad.

Snelle levering , mooi ingepakt . Top kwaliteit ? Super blij met de mooie laarzen .

Top dankjewel

Echt geweldig ??

Mooie site met juiste info over�

Mooie site met juiste info over product. Verzending en pakketje netjes en persoonlijk kaartje altijd leuk

zeer snelle en perfecte service

zeer snelle en perfecte service

Mooie labels en goede service!

Mooie labels en goede service! Klein detail bij de webshop is dat je elke keer 1 artikel groot te zien krijgt en als je niet beter weet scroll je niet naar beneden voor de andere items van dat label.

Ik ontving m�n bestelling�

Ik ontving m�n bestelling (sneeuwlaarzen van Isabel marant) supersnel en volgens de gebruikelijke kwaliteit! Heel blij weer mee en meld me snel weer??.

Snel en keurig ingepakt thuisbezorgd!!

Snel en keurig ingepakt thuisbezorgd!!

Vlotte levering

Vlotte levering, toffe sneakers!

Goede en snelle service!

Exclusieve sneakers

Snelle correcte levering Mooie exclusieve sneakers

Top levering

Goed op tijd en kwaliteit!!

De verpakking mag best wat meer�

De verpakking mag best wat meer aandacht. Mooie merken mooie items en dan in een doos, met opvul karton en tape erom. Dat doen andere shops toch anders en met meer aandacht. En de verzending is niet direct de volgende dag.

Chapeau

Heel goed aangeleverd

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].