Goede service !!

Goede service !!

Snelle levering en mooie kleding!

Snelle levering en mooie kleding!

Snelle levering van super mooie�

Snelle levering van super mooie schoenen!

prima en ook vriendelijk aan de�

prima en ook vriendelijk aan de telefoon!

Prima service en prachtige merken!

Prima service en prachtige merken!

Ik had 's middags een bestelling�

Ik had 's middags een bestelling geplaatst en de volgende middag was deze mooi verpakt al bezorgd met een lief kaartje erbij! Super service!

snelle verzending

snelle verzending, duidelijk contact. En super coole schoenen!!

leuke collectie

leuke collectie, nette communicatie

Vlotte en eerlijke service vanuit de�

Vlotte en eerlijke service vanuit de klantenservice!

Super snelle levering en mooi verpakt�

Super snelle levering en mooi verpakt Love it! ??

Goede service en mooie spullen

Goede service en mooie spullen. Op de website mis ik wel vaak een foto van iemand die de kleding draagt.

Super service

Super service, mooie collectie!

Vragen via mail altijd snel beantwoord

Vragen via mail altijd snel beantwoord. Indien oplossingen nodig zijn worden deze ook snel gegeven.

Aanrader

Betrouwbare webshop met een mooi assortiment en snelle service

Snelle afhandeling en netjes verpakt

Snelle afhandeling en netjes verpakt. Zeer tevreden over zowel product als de fijne afhandeling!

Ik kan niet anders zeggen dat de�

Ik kan niet anders zeggen dat de klantvriendelijkheid subliem is. Altijd even vriendelijk ook al is het maar informeren. TOP!

Vriendelijke en snelle service!

Vriendelijke en snelle service!

Mooie collectie

Mooie collectie, goeie site en snelle service...top!

Zeer goede ervaringen met het online�

Zeer goede ervaringen met het online bestellen bij Marjon Snieders. Ruime collectie, snelle levering, netjes verpakt en indien vragen wordt hier accuraat op gereageerd en geadviseerd.

Review bestelling

Zeer tevreden over eerste bestelling bij deze site

Mooie merken

Mooie schoenenmerken..zoals zadig, marant en anine bing. Snelle verzending. Jammer van retourkosten die apart in rekening wordt gebracht. Ik zie t liever verrekend in de prijs. Meer service als retourticket met retourcode al in de doos zit (tip).

Snelle verzending

Snelle verzending en super blij met mijn mooie tods schoenen!

Gewoon helemaal prima.

Gewoon helemaal prima.

Goede service, via internet. En goede service in de winkel . Complimenten

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].