Super tevreden!

Zeer snelle levering, heel netjes verpakt. Heb hier al vaker iets online besteld (schoenen en kleding) en ben erg tevreden over aankoopproces, afhandeling en snelle levering. En natuurlijk met mijn prachtige boots!!!! En wat ik ook fijn vind: het maat-advies klopt tot nu toe heel goed.

Prachtig jurkje

Prachtig jurkje, snel geleverd!

Fijne website en snelle levering

Fijne website en snelle levering. Enige minpuntje dat ik voor schoenen van ruim �150 ook nog verzendkosten moest betalen.

Heb mijn bestelling heel snel binnen�

Heb mijn bestelling heel snel binnen gekregen, de juiste maat. Hele goede service...

Snel geleverd, goed verpakt, prima!

bestelling Zadig & voltaire

bestelling snel en zorgvuldig geleverd!Heel tevreden!

Snelle en fijne service

Snelle en fijne service

Correcte levering

Correcte levering, prachtig product...precies zoals omschreven.....zal hier zeker nog bestellen :)

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Snelle levering!

Telefonisch schoenen besteld! Top!!!

Top service. Vriendelijk en betrokken personeel.

Snel & correct

Zeer goede ervaringen met mijn bestellingen bij Marjon Snieders. Je krijgt gelijk een melding als je bestelling geplaatst is en gelijk de tracking info wanneer je de bestelling kan verwachten. Zeer prettig om hier te bestellen, ik raad het iedereen aan!????

Goede service, snelle levering!

Snelle levering. Wordt telefonisch zeer correct te woord gestaan.

goede en snelle service

goede en snelle service, artikelen zeer mooi verpakt en geweldig goede hulp aan telefoon

Super service

Geweldig geholpen

Netjes verpakt en snelle levering!

Netjes verpakt en snelle levering!

Super mooie schoenen collectie

Super mooie schoenen collectie, zeer snelle levering , super klant vriendelijk . Vriendelijke groet Brenda

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Hele prettige webwinkel

Hele prettige webwinkel, mooi assortiment en snelle levering.

Uitstekende service

Uitstekende service. Vlotte behandeling van de bestelling. Als verbeterpunt zou ik graag wat meer productinformatie zien in de webshop, bijvoorbeeld; materiaal, maatinformatie incl. maattabel.

Prima service. Goed ingepakt en fijne trackingscode met tnt ! Er ging iets mis op de website mbt kortingscode, is keurig opgelost met terugwerkende kracht en de volgende dag stond het bedrag op mijn bankrekening.

Top service. Heel blij met mijn nieuwe aankoop! Bedankt!

Erg vriendelijk en uitstekende service

Erg vriendelijk en uitstekende service. Netjes verpakt!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].