Geweldig online bestellen!!

voor de eerste maal besteld bij Marjon Snieders. Mooi product, goede berichtgeving, snelle levering!

Duidelijke website en heldere�

Duidelijke website en heldere communicatie.

Prettige afhandeling van mijn�

Prettige afhandeling van mijn bestelling.

Online bestelling top service

Snelle verzending prachtige schoenen helaas paste ze niet goed kreeg razendsnel geld retour prima service

Top producten en service

Top, zelfs in drukke kerstperiode volgens planning.

Mooie korting op mijn favo sneakers en�

Mooie korting op mijn favo sneakers en snelle levering. Aanrader

Snelle levering. Lieve mensen! Bedankt!

Mooie merken

Mooie merken, prima en snelle levering!

Zoveel prachtige merken

Zoveel prachtige merken, en de services is geweldig! Je online bestelling wordt de volgende dag bezorgd. Marjon Snieders Fashion krijgt van mij een dikke tien!!

Heel snel geleverd en heel blij met�

Heel snel geleverd en heel blij met mijn jurk. Dank je

Prima service!

Prima service! Laarzen die ik had gezien op de site online besteld; als je dan aangeeft afhalen in de winkel hoef je nog niet te betalen. Vervolgens werd ik netjes gebeld wanneer ik langs wilde komen om te passen. Laarzen stonden keurig klaar! Top!

Uggs

fan1

Uitstekende en supersnelle levering

Top Service

Top Service! Snelle levering

Mooie en uitgebreide collectie van�

Mooie en uitgebreide collectie van Isabel Marant. Super fijn dat je achteraf kunt betalen.

Uitstekende service!

Super tevreden over de service van MarjonSnieders. Snelle levering en netjes verpakt. Jullie hebben er een klant bij!

Mooie producten,snelle levering en een�

Mooie producten,snelle levering en een duidelijke website!

Alles is prima en naar wens verlopen.

Alles is prima en naar wens verlopen.

Snelle levering, goeie en duidelijke website.

Absoluut tevreden

Absoluut tevreden! Mooi en verzorgd verpakt en een snelle levering. Een aanrader.

Handgeschreven kaartje

Super mooie schoenen Altijd een persoonlijk kaartje erbij handgeschreven dit waardeer ik zeer

Top zaak!

Top zaak! Mooie producten en uitstekende service!

Snelle levering en goed verpakt�

Snelle levering en goed verpakt opgestuurd.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].