Weer top zoals altijd!

Achteraf betalen handig, snelle levering, gewoon weer top!

Wat een fijne webshop en mooie spullen!

Wat een fijne webshop en mooie spullen! En een top klantenservice, je wordt altijd zo vriendelijk geholpen!

Altijd snelle levering ??

Altijd snelle levering ??

Prachtige laarsjes

Prachtige laarsjes! De schoenendoos is flink beschadigd, maar de laarsjes zijn in orde.

Snelle levering!!

Snelle levering!!

Heel vriendelijk geholpen door Ralph

Heel vriendelijk geholpen door Ralph, ik heb items besteld die nog niet beschikbaar waren op de webshop, was geen probleem, items werden meteen apart gelegd en ik. Kreeg direct een betaallink. Zeer snelle en vriendelijke reacties op gestuurde mail(s). Snelle levering. Items zijn prachtig. Ik ben heel tevreden!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Uitstekende snelle service en prachtige�

Uitstekende snelle service en prachtige collectie

Snelle levering.

Snelle levering. De omschrijving over de pasvorm is goed omschreven.

Perfect, kan niet beter!!

Top !

Snelle levering met prima communicatie!

Heel tevreden

Snelle levering, mooie schoenen. Informatie op de site was correct!

Snel en persoonlijk

Gebeld met een vraag en werd echt heel leuk te woord gestaan. Snelle levering. Netjes verpakt en een leuk handgeschreven kaartje...

Al vaker via de webshop besteld en verloopt altijd uitstekend!

Zoals altijd een snelle service

Zoals altijd een snelle service , leuke collectie , telefonische super vriendelijk geholpen. Mw Brenda Stronk

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Mooie merken.

Leuke collectie

Leuke collectie, snelle levering!

Zoals het hoort

Zoals het hoort

Zeer vriendelijke service

Zeer vriendelijke service! Beantwoord de telefoon direct, en zelfs buiten werktijden zorgen zij dat het pakket op tijd op de post gaat.

Altijd perfect en snel geregeld en�

Altijd perfect en snel geregeld en verstuurd ????

Topper

Juiste omschrijving betreft pasvorm...daar kun je echt vanop aan. Mooie trendy..vooruitstrevende collecties. Echt top??

Ruime keuze aan Spaanse of Italiaanse�

Ruime keuze aan Spaanse of Italiaanse schoenen voor smalle voeten. Goede service

Wat een service, super snel en heel vriendelijk. En mooie spullen!

Super mooie collectie

Super mooie collectie, prachtige merken die te zien zijn op haar insta en hele snelle levering. ILV it....Gr M

Ik heb 2 paar Santoni schoenen besteld.

Ik heb 2 paar Santoni schoenen besteld. Prijs kwaliteit verhouding is perfect! Snel en zeer vriendelijk bediening. Top winkel!!!!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].