Fijne site, snelle levering ondanks de sale!

Perfecte service en afwikkeling

Perfecte service en afwikkeling. Het bijgevoegde persoonlijke kaartje maakt het een feest om de bestelling uit te pakken.

Fijne duidelijke site met prachtige merken

Fijne duidelijke site Levering snel en mooi ingepakt!! Prachtige merken!

Super snelle levering top!??

Super snelle levering top!??

Supersnelle levering

Supersnelle levering, keurig verpakt. Heel blij met mijn sneakers. Topservice!

Snelle bezorging en altijd een�

Snelle bezorging en altijd een persoonlijk bericht bij de bestelling. Ik shop hier graag!

Mooi product

Mooi product, snelle levering mooi verpakt

Het is een fijne webshop met snelle�

Het is een fijne webshop met snelle afhandeling en zeer goede service! Chapeau ??

Een snelle levering

Een snelle levering, en mooi ingepakt. Echt netjes.

Alles prima

Alles prima. Website lekker simpel. Op tijd geleverd. Tevreden

subliem

Elke stap werd keurig gemonitord, Snelle levering, Super keurig verpakt, schoenen voldeden aan de verwachting.

Mooie schoenen

Mooie schoenen. Fijne pasvorm. Super??

Mooie collectie schoenen en goede �

Mooie collectie schoenen en goede bezorging.

Super service

Super service

Uitstekend telefonisch advies gekregen�

Uitstekend telefonisch advies gekregen en snel geleverd.

Very good and friendly customer service

Very good and friendly customer service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoenen, snelle levering, altijd goed!

Ik vond het erg attent dat er een�

Ik vond het erg attent dat er een geschreven kaartje bijzat

Top bedrijf !

Heb al heel vaak iets besteld en altijd fijn te woord gestaan. Super mooie spullen en service en alles is top.

Prima service. Volgende dag in huis

Prima service. Volgende dag in huis.

Geweldige shop !

Prachtige witte Tods sandalen in de uitverkoop gescoord. Zoals gewoonlijk snel en keurig verpakt en bezorgd. Ben ZEER tevreden over deze winkel, koop hier zowel schoenen als kleding.Wacht alweer op de wintercollectie!

Snelle service en verzending

Snelle service en verzending! Hartelijk dank!

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen, alleen jammer dat er kosten zijn voor distributie bij retour

Prima en snelle service

Schoenen gekocht. Deze zijn snel en prima geleverd!

snelle levering.

snelle levering.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].