Service met een lintje!

Snelle levering. Goed verpakt met zelfs nog een mooi lint om de schoenendoos en extra informatie voor onderhoud etc.

Top service..??????

Top service..??????

Prima service. Mooi aanbod en klantvriendelijke medewerkers.

Al lang klant bij Marjon Snieders en na�

Al lang klant bij Marjon Snieders en na vertrek uit Weert nu via internet schoenen besteld. Dik tevreden!!

Super winkel

Super winkel

Snelle levering, keurig verpakt. De webshop heeft een mooie collectie en ik zal zeker vaker een kijkje nemen/bestellen.

Perfect, zoals gewoonlijk.

Super mooie schoenen

Super mooie schoenen, mooie website, goede service en snelle bezorging

Uitstekende service

Uitstekende service

Bestelljng netjes afgewerkt

Goede communicatie over levering. Ivm carnaval wat later maar wel netjes medegedeeld dat t wat later kwam

snelle en correcte service

snelle en correcte service geen negatieve bemerking

Heb mijn bestelling goed ervaren bij�marjon snieders

Heb mijn bestelling goed ervaren bij Marjon snieders!! Ben normaal niet zo van het bestellen maar dit x wel want het was me iets te ver!! Kom ik zeker een xtje langs want de collectie op de site ziet er al geweldig uit??Met vele mooie merken!!

Super service en mooie kleding!!

Super service en mooie kleding!! Blijf zeker jullie site in de gaten houden bij de leuke merken die jullie hebben.

De schoenen zijn allemaal n�t even�

De schoenen zijn allemaal n�t even anders. Ik bestel via de app en dat gaat prima. Up-to-date en snel. Nog nooit een klacht gehad. Vanuit het Overijsselse Hasselt kan ik deze winkel iedereen aanbevelen.

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen, snel geleverd!

Snelle service. Ik had de schoenen de dag erna meteen binnen. Leuk verpakt. Maakt het toch weer persoonlijk

Prima service!

Prima service!

Supersnelle Diadora's

Supersnel en geweldig blij mee! Merci :-)

geweldig!

Geweldige service en niets is teveel!

super service !!

super service !!! persoonlijk snel rondom 5 sterren

Een aanrader!

Een aanrader! Snelle levering en Mooi, goed ingepakt verzonden. Een retourzending wordt zeer snel en keurig afgehandeld. Ben dus heel tevreden over deze webshop. Kom zeker weer terug!

Top, aanrader!

Hele fijne webshop omdat ze ook de pasvorm van ieder item aangeven. En, hele mooie schoenen en kleding!! Snelle levering met persoonlijk geschreven berichtje.

Goed gedaan!

Van begin tot eind. Bestelling was een cadeautje!

Top service!

Top service!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].