Prachtige collectie, super verpakt

Helemaal prachtig alles wat er te verkrijgen is!! De keuze is reuze!!

Snelle levering en mooie kleding, schoenen en tassen.

Perfecte service

Snelle levering, duidelijke pasvorm advies. Of het artikel groot of klein valt.

perfect

Ik heb een bestelling gedaan en de dag erna de levering perfect ontvangen in Belgie.

Mooie items en uistekende, snelle service

Leuke, mooie niet zo gangbare kleding. Verzending is snel en eventuele retouren worden vlot afgehandeld.

Uitstekende ervaring

Prachtige winkel mooie merken Goede service

Super tevreden!

Helemaal blij met m’n aankoop. Netjes verpakt, snel verzonden en het item past perfect. Dank voor de uitstekende service!

Super service

Mail als het product weer aanwezig is en levering binnen 24 uur!

Heel blij met mijn golden goose sneakers!

Mooie sneakers, keurig verzonden

Zou niet weten wat te verbeteren Enige is zelf meer geduld hebben om te wachten op de verhoogde solden ;)

Super fijne afhandeling

Het is jammer dat deze mooie en fijne winkel met super leuk personeel, niet bij mij in de buurt zit. Maar als ik in de buurt ben ga ik altijd langs en er hangt zoveel moois!

Super vriendelijk en snelle reactie!

Vriendelijk, snel, warm prima service. Ik ben jullie meteen gaan volgen op Instagram en dit was zeker niet de eerste aankoop. Volgen er snel meer!

Helemaal volgens afspraak, netjes en correct.

Snel, mooie website, volgens afspraak, mooi verpakt. Ik kan er helemaal op vertrouwen!

Goede service, snelle levering

Voor bestellingen boven 100-150 euro zou ik gratis leveren.

Mooie duidelijke website. Jammer dat je voor een trui van €320,- nog verzendkosten moet betalen. Verder alles goed geregeld

Grote en leuke sortering en altijd snel in huis.

Altijd up to date en leuke collectie, voor mij soms wat te duur maar dat heeft niets te maken met de collectie! Altijd mooie ingepakt en snel geleverd. Blijf zeker klant!

Snelle reactie op vraag en correct handelen

Reageren snel en denken mee echt top

Makkelijk te bestellen. Gemak van afhaalpunt

Snelle verzending, duidelijke retourinsttucties

Product is snel verzonden, het retourportaal was was erg makkelijk om te gebruiken.

Fijne en snelle service

Product in top staat, heel tevreden. En super snel in huis!

Wéér prachtige kleding geshopt!

Wéér prachtige kleding geshopt en het was mooi verpakt en snel verstuurd.

Snel met voldoende e-mails ter begeleiding

Snelle levering; kwaliteitsproducten

Besteld en de volgende dag geleverd. Producten van kwaliteit en goede pasvorm. De tip om van het ene product een maat kleiner te bestellen was een heel goede tip.

Geweldig goede service

Ik shop vooral online. Prachtige kleding, goede Instagram en ontzettend vriendelijke snelle service. Zeldzaam tegenwoordig

Zeer fijne winkel, echt een ervaring

Mooie winkel met ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].