Ik zag de schoenen op de site bestelde�

Ik zag de schoenen op de site bestelde ze, had ze de volgende dag al in huis! Echt super serves helemaal top! En super blij met mijn schoenen

Perfecte en snelle levering in Belgi� !

Perfecte en snelle levering in Belgi� !

Schoenen besteld Super snelle levering Alles naar wens

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Altijd super tevreden

Altijd als ik wat gekocht heb wordt het heel snel geleverd. Simpelweg altijd goede ervaringen! Heel fijn!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

De service van Marjon Snieders is echt geweldig!

De service van Marjon Snieders is geweldig! Je krijgt mails bij iedere stap die er gedaan wordt. De schoenen worden keurig en stevig verpakt bezorgd. En....niet onbelangrijk: Marjon Snieders was met deze sneakers de goedkoopste in heel Nederland! Echt waar! De vraag of ik dit bedrijf aan anderen zou aanbevelen? Sterker nog: dat is reeds gebeurd! Een grote pluim!

Super mooie ugg ontvangen

Super mooie ugg ontvangen. Snelle levering . Netjes verpakt ????

Snel in huis.

Snelle levering, en schoenen zorgvuldig verpakt

Ik ben erg tevreden over mijn�

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Marjon Snieders. Ik had laarsjes van Shabbies besteld en kreeg ook nog een tas van Marjon Snieders toegestuurd. Erg attent. Helaas vielen de laarsjes tegen en heb ik ze terug moeten sturen.

Fijne service met artikelen met een�

Fijne service met artikelen met een hoge kwaliteit!

Absolute aanrader!

Al een aantal paar sneakers besteld naar volle tevredenheid! Voor mooie premium sneakers is Marjon Snieders mijn adres!

Snelle levering, goede service, attent.

Top service ????

Top service ????

Heel vriendelijk geholpen, zodat de laarsjes nog aankon naar nieuwsjaarspary. Happy 2019 Hartelijke groetjes, Mirjam

Binnen 24 uur na bestellen is het�

Binnen 24 uur na bestellen is het produkt al geleverd, helaas moeten retourneren omdat maat net niet goed bleek te zijn.

Super bedrijf

Net bedrijf, snelle service, goede prijs, ruime collectie!!

Value for money

Value for money, mooie producten en zeer snelle levering!

Altijd een super snelle levering

Altijd een super snelle levering

mooi verpakt

mooi verpakt, volgende dag in huis ??

correcte verwerking en aflevering

correcte verwerking en aflevering

Een heel mooi gevarieerd aanbod aan�

Een heel mooi gevarieerd aanbod aan schoenen online! Ontzettend blij met de snelle levering. Waar andere online shops moeite hadden met tijdige levering rondom sale periode en feestdagen, ontving ik van Marjon Snieders de bestelling binnen 2 werkdagen! In ieder geval de feestdagen in met mooie nieuwe schoenen!

volgende keer weer bestellen bij deze winkel

Super snel en zorgvuldig verpakt

Snelle verzending en bestelling was zeer netjes ingepakt. Erg tevreden over deze service.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].