Uitstekende Service

Zeer tevreden over de service! Duidelijke communicatie en zeer snelle levering ondanks de feestdagen.

Vlotte levering

Vlotte levering. Gekochte item is zoals verwacht.

De items netjes verpakt en ondanks de�

De items netjes verpakt en ondanks de feestdagen redelijk snel aangekomen. Erg blij met de bestelde items!

Gave schoenen

Gave schoenen, snelle service en de beste prijs!

Tevreden klant!

Zoals gewend een goede, snelle levering van mijn bestelling. De trui van Joseph past perfect, mede dankzij de duideijke informatie vermeld bij het artikel.

Van bestelling tot levering zoals het hoort!

Goede communicatie en levering zoals afgesproken. Komt professioneel en betrouwbaar over.

Aangename webshop

Aangename webshop , mijn bestelling was snel geleverd , ook steeds vriendelijke hulp als je vragen hebt of iets wil reserveren , een echte aanrader , ook veel keuze in de betere merken !!

Duidelijke communicatie en snelle�

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Super service

Super service ! Snelle levering! ??

Prima webshop

Hele mooie schoenen, snelle en nette levering.

Top web site

Top website ugg waren de volgende dag geleverd

geweldig

beste bedankt voor de geweldige service, alles mooi verpakt echt super

Uitstekende service, scherpe prijzen en supersnelle verzending!

Dit is de eerste keer dat ik bij Marjon Snieders bestel en ik ben zeer enthousiast over de uitstekende service. De schoenen werden verkocht aan een zeer scherpe prijs en werden, ondanks de drukke kerstperiode, zeer snel naar Belgi� verstuurd. Ze zijn prachtig en ik kon ze vandaag dus al dragen voor het kerstfeest! Ik heb deze winkel dan ook meteen aan mijn favorieten toegevoegd!

Snel en goed geholpen

S�avonds besteld en de ochtend er na meteen een telefoontje dat mijn jas in de winkel gereserveerd was voor mij. De jas werd snel gehaald en ik werd goed geholpen bij het passen. De jas werd zelfs ontdaan van pluisjes.

Zeer snelle levering naar Belgi�,een�

Zeer snelle levering naar Belgi�,een ruime assortiment aan merken.

Super snel en netjes.

Na vieren besteld maar toch de volgende dag geleverd en dat in deze drukke tijd, top.

Goede shop met snelle levering en erg�

Goede shop met snelle levering en erg zorgvuldig! Dikke 10 voor Marjon Snieders

Artikel werd snel geleverd met een�

Artikel werd snel geleverd met een persoonlijke kaartje erbij om te bedanken...top! Super blij met mijn aankoop!

Snelle levering en goede kwaliteit van�

Snelle levering en goede kwaliteit van dienstverlening. Mooie schoenen, waar ik heel blij mee ben.

Mooie winkel met goede persoonlijke�

Mooie winkel met goede persoonlijke service.

Super! Time to shine met Marjon snieders

Geweldige service! Zo blij met m'n gave limited laarsjes! Time to shine! Lekker genieten van m'n boots. Tot snel in jullie fantastische winkel!

Ontzettend blij met mijn nieuwe Golden�

Ontzettend blij met mijn nieuwe Golden Goose sneakers. Duidelijke site en snelle levering

Snel goed verpakt

Super snel netjes verpakt en een leuk persoonlijk berichtje!

Voldoet aan verwachting

Snelle levering en betrouwbare verzending

Blij met mijn sneakers. Deze werden, ondanks de drukte bij PostNl, de andere dag bezorgd

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].