De levering was snel

De levering was snel, de verpakking ook prima. Minpunt: de omschrijving op de webside klopt niet de sandalen vallen erg klein en ze passen dus niet.

Prachtige collectie van topkwaliteit

Prachtige collectie biedt Marjon Snieders aan en alles van topkwaliteit! De levering is zeer goed en snel verlopen, de sneakers passen perfect. Misschien een klein aandachtspuntje: de doos waar de doos met schoenen in zat was erg groot met veel plastic, veel onnodig afval dus.

Super snelle levering

Super snelle levering , kado om uit te pakken met het mooie lint er om heen.

Fantastische service

Fantastische service! Snelle levering en geweldige klantenservice. Aanrader om hier te bestellen. Ook is het een feest om het uit te pakken, prachtig verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

Fijne website

Fijne website, goed persoonlijk advies, goede service, prettig contact

Leuke collectie en een prima service!

Leuke collectie en een prima service!

Nette en snelle administratieve�

Nette en snelle administratieve afhandeling bestelling en daarnaast ook met leuk persoonlijk tintje in de vorm van stylingtips!

Mooie collectie...in verschillende�

Mooie collectie...in verschillende prijzen. Altijd dat tikkeltje meer. Uitstekend advies...echt een aanrader!!!

Nettes Personal und super sch�ne�

Nettes Personal und super sch�ne Schuhe. Service ist super !!

Super tevreden over de levering en�

Super tevreden over de levering en vooral zorgvuldige verpakking van mijn laarsjes.

super vriendelijke en snelle service!

super vriendelijke en snelle service!

Hartelijk dank voor de snelle�

Hartelijk dank voor de snelle bezorging, helaas moest ik de laarzen terugsturen en ben benieuwd of de afhandeling hiervan ook vlekkeloos gaat! Wordt vervolgd!

Zeer goed en vriendelijk geholpen!

Zeer goed en vriendelijk geholpen!

Snelle levering!

Snelle levering!

Super goede service

Super goede service, heel snel gereageerd en snelle levering, echt als een cadeautje ingepakt! Klein feestje om hier te bestellen!

Snelle levering en super mooi rokje!

Snelle levering en super mooi rokje, helemaal happy!

Guter Service

Guter Service. Beste bewertung!

Super snel geleverd en leuk verpakt!

Super snel geleverd en leuk verpakt!

Fantastische service !!!

Fantastische service !!!

Topservice

Topservice! Heel klantvriendelijk!

Topservice!

Gebeld om product vast te reserveren en ik ben super geholpen! Ik had mijn laarsjes in 2 dagen in huis (dag na de lancering).

Mooie laarzen en snel verzonden

Mooie laarzen en snel verzonden

Goede service, snelle levering

Super service.

Super service. Mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje. Heel erg leuk. Bedankt.

Veel dank aan Ralph en zijn team

Veel dank aan Ralph en zijn team; in korte tijd voor een tweede keer een prachtig paar Santoni schoenen gekocht en ik zou eenieder kunnen aanraden datzelfde te doen. Een bijzonder prettige ervaring om bij Marjon Snieders schoenen te bestellen!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].