Mooie collectie schoenen

Mooie collectie schoenen , super snelle levering, en kado om uit te pakken met het mooie lint eromheen en het zelf geschreven kaartje erbij.

Snelle levering. Persoonlijke touch van Marjon bij je aankoop. Dit geeft toch een goed gevoel en meerwaarde !

Fast delivery and high quality products.

Fast delivery and high quality products.

Tods Loafers

De Tods Loafers zijn super......maat perfect zoals aangegeven. Zoals altijd een snelle, goede en gratis levering. Winkelen online bij Marjon Snieders blijft een � feestje� !

Snelle levering maar ook snelle�

Snelle levering maar ook snelle correcte afhandeling van mijn retour omdat mijn aankoop helaas niet paste

Twee dikke duimen in de lucht

Twee dikke duimen in de lucht ! Geweldige winkel / webshop met een geweldige service .

betrouwbaar en goed adres om online te�

betrouwbaar en goed adres om online te shoppen. Pakket was mooi ingepakt en na twee dagen in huis, mooie collectie en super aardige mensen die daar werken.

Een (internet) winkelervaring welke�

Een (internet) winkelervaring welke aanvoelt als een warm bad. Op zeer kundige en bovenal prettige wijze ben ik geholpen bij de bestelling van een paar prachtige Santonischoenen met bijpassende riem. Alhoewel ik zelf in Den Haag woonachtig ben, heb ik besloten de volgende keer voor een nieuw paar Santoni's met plezier richting Maastricht te rijden. Hartelijk dank voor de uitstekende service!

mooie site en merken.

mooie site en merken. snelle levering

Snel en prima ontvangen

Snel en prima ontvangen

Super mooie collectie schoenen

Super mooie collectie schoenen, en de service is super. Vr groet Brenda

Marjon en haar team doen wat ze�

Marjon en haar team doen wat ze beloven! Zowel op de website als mondeling als het gaat om afwijkende klanten vragen over maten, ophalen of sturen. Het klopt gewoonweg! Mooie winkel in Roermond! gr,Hans

Geweldig mooie collectie zowel kleren�

Geweldig mooie collectie zowel kleren als schoenen helemaal top

Geweldig!

Het is gewoon een plezier om het pakketje te ontvangen. Het handgeschreven persoonlijke kaartje, de mooie verpakking en de snelle service.

Super goede service en snelle levering�

Super goede service en snelle levering van mijn mooie laarsjes, Vr groet Brenda

Cadeautje voor jezelf

Betrouwbaar en punktueel als altijd. En de mooie schoenen van Marjon Snieders zijn echt een cadeautje aan jezelf.

Wat een fijne service

Wat een fijne service! Complimenten!

Uitstekend, mooie collectie, snelle correcte levering.

Wonderful shoes and great service

Wonderful shoes and great service. The shoes shipped the next day and arrived carefully packed in a box the day after.

De schoenen waren de dag nadat ik ze�

De schoenen waren de dag nadat ik ze had besteld direct in huis en dat vond ik heel fijn. Ook zagen ze er uit zoals ze op de foto er uitzagen.

Een aankoop met een persoonlijke touch

Een aankoop met een persoonlijke touch Prachtige laarsjes gekocht en hoe blij kun je worden als je een echt cadeautje thuis bezorgd krijgt met een lint er om heen en een persoonlijk kaartje. Heel leuk.

Niet alleen hebben ze een mooi�

Niet alleen hebben ze een mooi assortiment schoenen (en accessoires) waaronder mijn favoriete TOPmerk Santoni, maar de service en bezorging van de webwinkel zijn ook nog eens meer dan prima te noemen!

Gelijk de volgende dag in huis

Gelijk de volgende dag in huis! Prachtig ingepakt, en een handgeschreven kaart! Heel persoonlijk, echt een cadeautje voor jezelf!

Voelt als cadeautje

Snelle levering, duidelijke communicatie, netjes verpakt en er zat een persoonlijk berichtje bij waardoor het echt als een cadeautje voelde. Super!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snelle service!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].