Topzaak topservice topschoenen en�

Topzaak topservice topschoenen en topprijzen!

Snel en top collectie.l

Snel en top collectie.

Prima service . Super !

Uitstekende klantenservice

Ik had een vraag over schoenen en dat werdt meteen binnen dezelvde dag beantwoord. Ook reageren ze heel snel en de service is gewoon heel goed. Ik heb dat zelden meegemaakt.

Terugkoppeling en service goed

Terugkoppeling en service goed

Ontzettend leuke toffe laarsjes besteld�

Ontzettend leuke toffe laarsjes besteld en er was echt aandacht aan besteed bij ontvangst. Was echt een cadeau om uit te pakken.

Fijn!

Mooie collectie, goede service en wat je thuis krijgt ziet er uit als een cadeau. Daar word ik blij van!

Had veterboots van Nubikk gekocht

Had veterboots van Nubikk gekocht. Het was een sale product met de beste prijs vergeleken met andere shops. Tevens een hele snelle en goede levering. Dus geen tegenvallers en zou Marjon Snieders zeker aanraden.

Weer heel vriendelijk geholpen

Weer heel vriendelijk geholpen, ben bijzonder tevreden over de snelle levering en erg blij met mijn sneakers hartelijk bedankt!

Prachtige collectie

Prachtige collectie, perfecte service en snelle levering!

Is snel geleverd

Is snel geleverd! Netjes ingepakt alles compleet.

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf, service gericht en enorm klantvriendelijk. Aanrader!!

Snelle levering , mooi verpakt

Snelle levering in Weert; jammer dat je niet nog andere modellen kunt passen omdat Weert wordt opgeheven.

super professionele hulp gehad

super professionele hulp gehad, snelle levering, en een top service!

Snelle en prettige service!

Telefonisch prettig en vriendelijk geholpen en daarna werd de bestelling precies zo afgehandeld zoals besproken!

Super service!

Super service!! Helemaal de bom!

Heel keurige levering

Heel keurige levering, snel, goede afhandeling.

Super snelle service en reactie!

Super snelle service en reactie!

Super snelle levering!!!

Super snelle levering!!!

Top winkel

Top winkel, snelle levering . Fijn persoonlijk kaartje bij de bestelling , echt een cadeautje voor je zelf ??

S�per goed ,snel en mooi ingepakt

S�per goed ,snel en mooi ingepakt Klantenservice was top en behulpzaam

Snelle en perfecte service

Snelle en perfecte service. Schoenen de volgende dag in goede conditie in huis

Super goede service

Super goede service , bestelling was binnen 1 dag thuis geleverd. Vr groet brenda stronk

Heel vriendelijk en behulpzaam!

Heel vriendelijk en behulpzaam!! Zowel per mail als in de winkel. Bedankt!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].