Perfect alles

Perfect alles

Fijne en overzichtelijke website.

Fijne en overzichtelijke website. Prachtige schoenen, snelle, goede service, duidelijke retourinstructies.

Snelle levering !

Snelle levering !! Keurig verpakt !

Snelle levering en ontzettend mooie�

Snelle levering en ontzettend mooie spullen! ??

Topkwaliteit en service

Topkwaliteit en service, zeer klantvriendelijk

Goede en snelle leverservice

Goede en snelle leverservice! Product was erg netjes verpakt zodat er niks mee kon gebeuren onderweg. Ook erg goede sale artikelen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Fantastisch!

Fantastisch!

Ben super geholpen met het bestellen

Ben super geholpen met het bestellen, en de laarzen snel ontvangen keurig verpakt. Ben heel erg tevreden!

Keurige levering

Keurige levering. Laarzen zijn precies zoals ze omschreven werden. Perfect en ik ben er blij mee.

Levering volgens plan.

Levering volgens plan.

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze, van zeer mooie merken. En ook een zeer vriendelijke bediening .

Mooie pumps!!!!

Mooie pumps van Unisa goede kwaliteit en snelle service! Vakkundig verpakt!

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Fijne webshop met altijd een supergave�

Fijne webshop met altijd een supergave collectie, prima klantenservice! Aanrader, maar een dagje fysiek shoppen in Roermond in de winkel lijkt mij ook wel wat??

Geweldige persoonlijke service!

Geweldige service en een fantastisch aanbod. De persoonlijke touch met het handgeschreven briefje bij een bestelling vind ik echt top!

Uitstekende service

Uitstekende service! Had 2 x besteld op 1 dag. Wel dubbele verzendkosten betaald. Na een email mijnerzijds is gelijk 1 x verzendkosten teruggestort op mijn rekening.

Mooie winkel; leuke merken tassen en kleding.

Mooie winkel, dito spullen! Ik had de mazzel een paar Hogans spotgoedkoop in de uitverkoop in mijn maat te vinden..... Aardig personeel.

Top producten en snelle verzending!

Top producten en snelle verzending!

Prettig telefonisch contact.

Prettig telefonisch contact. Mooie collectie! Zeer snelle levering.

Zeer mooie zaak met prachtige�

Zeer mooie zaak met prachtige kleding..schoenen en accessoires van top merken. ..en daar bovenop vakkundig en eerlijk. advies... Een aanrader!!!??

Terug super

Terug super, spijtig dat de bestelling eerst doorgestuurd werd naar een verkeerd depot daardoor een dag later! Maar daar kan Marjon niets aan doen!

Aanrader

Snelle levering word continu op de hoogte gehouden indien je artikel retour stuurt heb je heel snel je geld terug goede aanbiedingen kortom een aanrader deze webwinkel

Betrouwbaar

Ik bestel graag bij Marjon online omdat er heel goed wordt aangegeven op de site hoe de schoenen en de kleding vallen omdat het wordt doorgepast. Ik ga eigenlijk nooit de mist in en dat is echt wel een reden om te blijven bestellen bij Marjon. Tevens zorgt Marjon voor een "unboxing" sensatie door een persoonlijke handgeschreven boodschap toe tevoegen aan je bestelling en mooie verpakking. Ik beveel Marjon graag aan bij anderen.

Nette verpakking met afzonderlijk�

Nette verpakking met afzonderlijk bericht kaartje ! Goede opvolging van de bestelling en levering door de postdiensten. Faktuur netjes ingesloten.

Geweldig binnen een dag mijn schoenen�

Geweldig binnen een dag mijn schoenen ontvangen . En een leuk berichtje bi de bestelling in mooi handschrift geschreven heel leuk nog bedankt hier voor . Groetjes , Stephania

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].