Aanrader

Zeer blij met mijn aankoop. Goede kwaliteit en prima service.

Reeds vele jaren gebruik ik de webshop�

Reeds vele jaren gebruik ik de webshop en is steeds tot in de puntjes verzorgd.

Heerlijke winkel!

Hele toffe winkel met prachtige merkkleding. Persoonlijke service in de winkel, maar ook online alles persoonlijk met handgeschreven notitie! Ik hou ervan!

Mooie schoenen en geweldige service

Mooie schoenen en geweldige service

Aanrader!

Uitstekend! Levering lekker vlot en vaak mooie aanbiedingen om in de gaten te houden!

retourzending sale is niet gratis en�

retourzending sale is niet gratis en bestelde laarzen waar slordig afgewerkt (eigen merk Snieders) Verder altijd prachtige merkschoenen en kleding, nu waarschijnlijk pech gehad

Prima service en snelle levering!

Prima service en snelle levering!

Hele goeie service en snelle levering!

Hele goeie service en snelle levering!

Mooie merken en snelle service.

Mooie merken en snelle service.

PRACHTIGE COLLECTIE DE MOEITE WAARD OM DE WEBSHOP TE BEKIJKEN

Er zijn meer goede webshops, maar Marjon Snieders spant echt de kroon. Prachtige collectie kleding, schoenen, tassen en accessoires., De tas van Alexander Wang is een beauty de afhandeling van de aanschaf is perfect verlopen, zeer vriendelijke mail, vlotte verzending en zeer goede verpakking. De service staat hoog in het vaandel.

Fijne service

Fijne service, de volgende dag in huis, mooi verpakt en een lief kaartje erbij. Hier winkelen is een cadeau voor jezelf!

Persoonlijke service is top

Persoonlijke service is top

alles snel en prima verlopen

alles snel en prima verlopen

Geweldige schoenwinkel voor deze�

Geweldige schoenwinkel voor deze schoenliefhebber! De service van deze webshop vind ik ook heel fijn!

Deze webshop begrijpt het!!

Uitstekende service met persoonlijk contact! Ralph Snieders begrijpt hoe je met klanten omgaat! Een product was uitverkocht en dat wilde ik heel graag aanschaffen. Ralph had beloofd om mij op de hoogte te houden mocht het retour komen en hij heeft woord gehouden. Het product werd gereserveerd en direct naar mij opgestuurd! Top service! Ik ontving een pakketje met alle bestelde artikelen prachtig verpakt en met een leuk persoonlijk briefje erbij!

Prima! Goede service!

Zoals gewoonlijk

Zoals gewoonlijk, een perfecte service. Bedankt.

Snelle oplossing bij probleem

Snelle oplossing bij probleem , zeer correct geholpen ?? Warme douche voor dit bedrijf

Fantastische service en artikel snel in huis

Fantastische service en artikel snel in huis. Breeed assortiment, zelf merken die niet te koop zijn in Den Haag. Ik raad het iedereen aan om aparte en exclussieve merken bij Marjon Snieders online of in de winkel te kopen. groeten, een zeer tevreden klant J. Finetti

Met een persoonlijk kaartje!

Snel, in goede staat, netjes verpakt en met een persoonlijk kaartje!

1 paar schoenen besteld die helaas te�

1 paar schoenen besteld die helaas te klein waren. Andere maat besteld, helemaal blij. Geld al retour ontvangen, supersnelle levering.

Mooie tas gekocht!

Ik had online een mooie tas gekocht en deze kon ik binnen 1 dag ophalen in Weert. De service is snel en vriendelijk. Ik koop hier erg graag.

Verzorgde verzending!

Verzorgde verzending! Snelle levering, correcte en volledige informatie per mail. Schoenen bezorgd in een netjes verzorgd pakket. Zeer tevreden!

Ik ben gisteren bij Marjon Snieders in�

Ik ben gisteren bij Marjon Snieders in Weert geweest om een bestelling op te halen. De schoenen die ik besteld had waren helaas niet de juiste maat. Gelukkig heb ik 3 paar andere mooie schoenen gevonden. Ik ben erg fijn geholpen door een aardige, behulpzame verkoopster. Vandaag weer terug geweest om een trui en blouse te kopen. Wederom prettig geholpen door een aardige verkoopster. Ik heb zelf 12 jaar bij de Bijenkorf in Eindhoven gewerkt en wij werden voortdurend getraind om het serviceniveau hoog te houden. Ik vind het daarom zelf ook heel belangrijk dat ik mij welkom voel in een winkel en door een vriendelijke benadering van personeel zal ik eerder besluiten om tot een aankoop over te gaan. In Weert is dat zeker het geval. Mijn complimenten!!Aangezien ik in Roermond woon, koop ik vaak bij het filiaal in Roermond. Ik was nog nooit bij de locatie in Weert geweest, maar het was zeker de moeite waard en vind het jammer dat deze locatie gaat sluiten. Een gemis voor de stad Weert.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].