Snelle levering . Duidelijke communicatie ! En zeer blij met mijn nieuwe aankoop !

Goed verpakt, degelijke controleprocedure, mooie schoenen

Fijn dat je direct bij een Post NL locatie kunt laten leveren zodat je de postbode niet eerst twee keer langs hoeft te laten komen. De schoenen waren netjes ingepakt en zitten perfect wat in mijn geval een uitdaging is i.v.m. mijn (extreem) smalle voeten. Kleine tip: de fabrikant noemt de schoen een F-leest (smal), maar op de website stond normale pasvorm. Ik denk dat het aangeven op de website welke modellen smal zijn een toegevoegde waarde biedt voor mensen zoals ik met moeilijke voeten. Het is dat ik nu wist dat de schoenen smal vielen doordat ik ze ooit gepast had in een Van Bommel winkel.

Beste,

Beste, Ik wens jullie op deze manier te bedanken voor de meer dan perfecte afhandeling van mijn bestelling, ... stipte levering, netjes verpakt en fantastisch resultaat! Er is er eentje blij, ... dankjewel ??

Heel snelle service

Heel snelle service, mooi verpakt, persoonlijke boodschap, heel fijn

Handig de informatie over het onderhoud van de schoenen.

Super snel had ik de schoenen in huis. Netjes verpakt. Handig het advies voor het onderhoud aan de schoenen.

alles klopt

snelle levering, mooi verpakt en een heel vriendelijk kaartje. kortom super!

Prima zaak, zowel online als de fysieke winkel.

Super mooie winkel

Super mooie winkel, fijne lieve behulpzame medewerksters. En ook online precies wat er beloofd wordt. TOP maar wel jammer dat de winkel in Weert gaat sluiten

top firma met ongekende service!

top firma met ongekende service!

niets op aan te merken

niets op aan te merken, snelle prima levering

Mooie onlinestore met ongelofelijke�

Mooie onlinestore met ongelofelijke kortingen!

Zeer correcte en professionele�

Zeer correcte en professionele terugkoppeling over bestelling. Gratis product bijgevoegd gekregen. Mensen met plezier voor hun vak en klantvriendelijkheid ten top.

Supergoede service en snelle levering

Supergoede service en snelle levering! Mooie site en prachtige schoenen!!

Snelle service, goed contact! Fijne online winkel!

Super ,beter kan gewoon niet .

Super ,beter kan gewoon niet .

Prima service/levering

Wederom een zeer prettige afhandeling van de bestelling altijd zeer snel geleverd en keurig verzorgd

Mijn bestelling is snel afgehandeld

Mijn bestelling is snel afgehandeld, en de schoenen waren keurig verpakt verzonden en voldoen aan mijn verwachtingen. De pasvorm is prima. Dank het was goed zaken doen, Jacqueline Laukens

Mooie items

Mooie items, goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Geweldige collectie

Geweldige collectie, snelle service en zonder verzendkosten, zelfs in de sale.

Top service!

Top service! Snelle levering. Het gekochte artikel is wordt goed gepresenteerd en aangeleverd. Ruime keuze aan betalingsmogelijkheden. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de tijdsduur van de levering.

Uitstekende en snelle service via de�

Uitstekende en snelle service via de webshop!

Snel

Snel, netjes en prima kwaliteit!

Mooie items en een geweldige services!

Mooie items en een geweldige services!

Goede service en supersnelle levering .

Goede service en supersnelle levering ! Heb hier al vaker schoenen besteld , worden goed verpakt verzonden. Fijn briefje erbij met controles.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].