Ik kon geen betere keuze maken dan te�

Ik kon geen betere keuze maken dan te shoppen in uw zaak. Nog liever was ik ter plaatse geweest, maar op de online wijze was dit een prima ervaring

Super leuk verzorgd en ingepakt met een�

Super leuk verzorgd en ingepakt met een persoonlijklief kaartje De K&S sneakers zitten heerlijk Kom zeker binnenkort zelf naar de winkel

Veel maten beschikbaar en snel in huis�

Veel maten beschikbaar en snel in huis met een heel leuk kaartje!

Top service! Meteen reactie op mijn mail en schoenen waren er de volgende dag

Dit is een ongelofelijk goede website�

Dit is een ongelofelijk goede website met vriendelijke en behulpzame service, snelle levering. Ik zou willen dat ze allemaal op deze manier zouden functioneren!!! Compliment. Rita van Oosterhout

Snelle levering! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe schoenen.

Top, zoals het hoort!

Top! Betrouwbaar, snel en vriendelijk.

Very good shop and nice stuffs there�

Very good shop and nice stuffs there ????

mooie site mooie collectie

mooie site mooie collectie

super winkel

super winkel, met prachtige schoenen en fijne mensen die je helpen ik rij graag een uur om daar mijn schoenen te kopen. Ben er weer tevreden naar buiten gekomen

Altijd perfect de levering de schoen�

Altijd perfect de levering de schoen top service

Snelle levering van de bestelling

Snelle levering van de bestelling! Het product word altijd netjes ingepakt verstuurd.

Total happy mit den Schuhen

Total happy mit den Schuhen. Ich liebe sie. Ihr Service ist 1A und die Verpackung eine riesen Freude. Danke. Danke. Danke.

Snelle levering en de bestelling was�

Snelle levering en de bestelling was erg leuk ingepakt :)

Snelle levering en goede service ook�

Snelle levering en goede service ook tijdens de Sale!

Uitstekend netjes en snel geleverd

Uitstekend netjes en snel geleverd. Super mooie Unisa zomer sandaal zitten heerlijk.

Eerste bestelling; zeer tevreden

Eerste bestelling; super snel oftewel erg tevreden

Uitstekend,bestelling snel in huis.

Uitstekend,bestelling snel in huis. Leuk handgeschreven kaartje van de persoon die de bestelling had ingepakt..

Mijn vele vragen

Mijn vele vragen werden steeds professioneel beantwoord. grote mate van flexibiliteit. Heb het gevoel dat 'alles kan'.

Prachtig assortiment

Prachtig assortiment, snelle bezorging en heel persoonlijke service

Perfecte service!

Hele goede service en wat een cadeautje hoe mijn schoenen ingepakt waren!

Super service

Snel, verzorgd en persoonlijk verpakt en geleverd. Zalige service!!

Heel Tevreden!!

Heel blij met mijn nieuwe schoenen.Zaterdagavond laten reserveren en zondag al een belletje dat ze in de winkel waren!!

Snel en correct levering

Uitstekend geholpen door een vriendelijke verkoopster. Snelle en correct levering besteld via de webshop.

Bestelling schoenen

Snelle, vriendelijke, keurige service en ee kadootje gemaakt van ee simpele schoenendoos. Daarbij een persoonlijke kaart hand geschreven. Wat een feest om zo je bestelling uit te mogen pakken!!!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].