Snelle goed verzorgde levering, duidelijke informatie over eventuele retournering.

Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke informatie bijgevoegd over eventuele retournering

Top! Goede, snelle en betrouwbare service.

Hele mooie uitgebreide collectie! Snelle service!

Hele mooie uitgebreide collectie. Bestellingen worden met zorg ingepakt en zelfs voorzien van een checklist. Erg prettig! Hele goede & snelle service!

Ik beveel Marjon Snieders aan iedereen aan....

Ik beveel Marjon Snieders aan iedereen aan... ben een zeer tevreden klant en bestel al jaren zonder enig puntje van kritiek bij Marjon snieders.

Percte snelle levering!

Perfecte en snelle levering!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Mooie merken, snelle levering en mooi verpakt! Helemaal tevreden!

Keurig op tijd gekregen en de�

Keurig op tijd gekregen en de omschrijving van de schoenen was prima

Snel, mooie schoenen en retoursevice ook zeer goed

Mooie en overzichtelijke website met�

Mooie en overzichtelijke website met prachtige merkartikelen. Goed betaalproces en snelle levering!!

Super goede 1e ervaring `Online bij Marjon"

Op zondag besteld en op dinsdag een keurige doos binnen. Feestelijk ingepakt; echt om blij van te worden! Per paar een specifiek onderhoudsadvies en de schoenen keurig per schoen verpakt in de doos. Kortom: volgende keer ga ik weer voor "Online bij Marjon!"

Perfecte service

Snelle levering, mooi verpakt!

Ik heb een trui besteld .......

Ik heb een trui besteld en deze was mooi verpakt en snel geleverd. Helemaal prima!

Prima service een aanrader

Prima service - snelle levering en heel behulpzaam - is trouwens niet de eerste keer dat ik bij deze firma ook - mooie kwalitatieve producten een aanrader en soms ook echte koopjes mogelijk

Aantal zeer mooie kledingstukken�

Aantal zeer mooie kledingstukken besteld. Tijdig geleverd. Helemaal tevreden.

Snelle verzending, goed verpakt. De beschrijving klopte ook. Zeker een aanrader!!

Zeer correct

Zeer correct. Ik ontving, door mijn eigen schuld de verkeerde maat. Retour gezonden en binnen 2 dagen de goede maat schoenen in huis. Blij mee. ??

Mooie webshop met prachtige merken!

Mooie webshop met prachtige merken en items! Snelle bezorging na bestelling en verpakt als een kadootje.

Perfect!

Zeer snelle, perfecte service (en mooie schoenen!)

Snelservice.

Snelservice.

Snelle en persoonlijke service en ook�

Snelle en persoonlijke service en ook nog eens goedkoop.

Prima snelle levering en super mooie�

Prima snelle levering en super mooie schoenen

Snelle service, leuk ingepakt incl persoonlijk kaartje! Top

Snelle levering , met zorg geleverd . Alsof ik jarig was

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].