Mooie schoenen en fijne service

Mooie schoenen en fijne service. Kleine tegenvaller als je kunt invullen wanneer ze bezorgd worden en dat dan niet zo is :-(

Goede service en netjes gebeld dat de �

Goede service en netjes gebeld dat de bestelling verlaat is.

Atijd goed

Wederom snelle en correcte levering

Superservice

Superservice, supermooie schoenen, superprijs, Ik ben meer dan tevreden en kan dit bedrijf zeer aanbevelen.Josephine

Super collectie sneakers

Super collectie sneakers Snelle en correcte levering Persoonlijk kaartje toegevoegd

Goede ervaring

Goede ervaring. Bedankt voor de goede service

Keurige en snelle levering en leuke persoonlijke touch!

Keurige en snelle levering en leuke persoonlijke touch aan de levering gegeven. Helaas was de maat te klein, dus ruilen m om voor grotere en dan hopelijk veel plezier van de bestelling.

Mooie collectie sneakers

Mooie collectie sneakers Snelle en correcte levering Echt n cadeau voor jezelf om uit te pakken

Ik kreeg in eerste instantie de �

Ik kreeg in eerste instantie de verkeerde maat opgestuurd, maar de goede maat is gelijk, na een e-mail van mij, naar mij opgestuurd. En dit terwijl ik het andere jasje nog thuis had. Super klantvriendelijk opgelost!

Super Service

Snelle levering en super secuur ingepakt en gecommuniceerd!! ??

Enkel het volgen van het pakket was nog �

Enkel het volgen van het pakket was nog makkelijker indien de link meteen het referentienummer mee neemt Ipv dat we zelf het hele langer nummer moeten ingeven. Je moet het al noteren om het te kunnen ingeven . Verder is alles prima en snel!

Une French cliente combl�e

Tr�s tr�s contente d'avoir re�u ces chaussures que j'adore ! Tr�s heureuse d'avoir d�couvert votre site. Bravo � vous, merci pour votre simplicit� et votre efficacit� !

Snel, accuraat en verzorgd

Snel, accuraat en verzorgd, met als extra's de controle checklist, tips voor onderhoud en verzorging van de schoenen (persoonlijk aangevinkt) en van zo'n mooi ingepakte doos word ik ook heel blij!

Hele goede service,

Hele goede service, Ik had gebeld over maat, eerlijk advies ontvangen, Trui besteld goed afgeleverd, mooi handgeschreven kaartje erbij, en mooi ingepakt. Was al blij voordat ik trui had gepast, Trui bevalt, en zal zeker jullie aanraden om te kopen/ bestellen, Ik kom zeker bij jullie terug, Groet Sandra

Goede prijs, snelle levering, aanrader!

Van Bommels gekocht voor een faire prijs. Snelle levering, goed verpakt. Zeker een aanrader!

Snelle levering. Ook de retour procedure is duidelijk en eenvoudig

Ik bestel schoenen en maak het geld �

Ik bestel schoenen en maak het geld over en achteraf is het niet leverbaar. Een hele teleurstelling

Zorgzaam,correct

Zorgzaam,correct, vriendelijk en behulpzaam. Goede service

Prima en mooi verpakt verzonden en �

Prima en mooi verpakt verzonden en snel!!!!!!!!!

Super mooie schoenen

Super mooie schoenen , zeer snelle en correcte service . Had nog even naar de zaak gebeld voor informatie , zeer ervaren en goed ge�nformeerd over wat ik wilde weten .

Al vaker wat besteld....heel tevreden!!

Al vaker wat besteld....heel tevreden!!

Goeie prijzen, snelle reactie en snelle service!

Mail word snel beantwoorden, je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering.

Zeer prettige schoenenzaak!

Geweldige service.Geen opdringerig personeel.Blijven vriendelijk ook al beslis je om niet tot aankoop over te gaan.Helpen je op een eerlijke manier.Top!

Goede prijs, snelle levering.

Goede snelle levering en duidelijke �

Goede snelle levering en duidelijke website!

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].