Persoonlijk kaartje

Super het persoonlijk kaartje Door u zelf geschreven Hierdoor wordt de waardering door de klant veel groter en ga je nog meer genieten van de geleverde artikelen Echt n compliment

Fijne shop

Fijne shop, snelle levering

Gewoon precies zoals je altijd hoopt �

Gewoon precies zoals je altijd hoopt dat het gaat met een bestelling. Niks op aan te merken!

Super dienstverlening en kwaliteit

Prima service, snelle levering, klantvriendelijk en super mooie merken. Isabel Marant is een van mijn favoriete! Groet, Nicole

Gebruiksvriendelijke site en schoenen �

Gebruiksvriendelijke site en schoenen lagen klaar in de winkel om te passen. Helemaal tevreden!

Aanrader!

Uitstekende service, snelle levering en kwalitatieve producten.

Ik heb hier een tas besteld op zaterdag �

Ik heb hier een tas besteld op zaterdag en de dinsdag daaropvolgend was deze al binnen. Keurig verpakt en de tas zag er schitterend uit.

Super snelle service

Super snelle service. Blij met mijn nieuwe laarsjes!

Mooi & snel. Mijn complimenten!

Mooie collectie en super snelle levering. Zelfs in tijden van uitverkoop. Mijn complimenten!

Snelle service en een mooie kwaliteit �

Snelle service en een mooie kwaliteit schoenen! Gewoon een fijne (online) winkel om te shoppen!

Goede en snelle service.

Goede en snelle service. En gratis onderhoudsadvies!

Zeer goede service en prettig contact

Zeer goede service en prettig contact

Fijne flexibele service.

Ik heb de schoenen laten bezorgen in de winkel. �S ochtends besteld, �s middags kon ik ze al afhalen. Daar gepast en toen ook pas de aankoop gedaan en betaald! Geweldig gemakkelijk en een superservice.

Duidelijke website

Duidelijke website. Snelle afhandeling, zelfs in uitverkooptijd!

netjes ingepakt en snel geleverd op een �

netjes ingepakt en snel geleverd op een door mij gekozen afhaalpunt. Heel erg fijn, dat deze mogelijkheid er is.

Topservice met altijd een persoonlijk tintje

Bestellen bij Marjon Snieders is altijd een verademing ten opzichte van veel andere webshops je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de levering is altijd top verzorgd met altijd een persoonlijke noot van een van de medewerkers/sters en een advies hoe het Produkt te onderhouden Zeer tevreden

Ook deze keer weer ben ik uitstekend �

Zeer vriendelijke en oplossingsgerichte klantbediening Ook deze keer weer ben ik uitstekend geholpen met mijn vragen aan de telefoon en kreeg ik mijn pakketje de dag erna keurig op tijd in huis. Ik ben erg tevreden over de klantgerichte en vriendelijke bediening.

Mooie merken en meestal de goede �

Mooie merken en meestal de goede modellen uit de collecties gezocht. Snelle en goede service. Ik vind het geweldig dat bij de schoenen ook staat hoe de pasvorm is. Ik heb bv nu een paar schoenen maat 39 gekocht omdat ze een maat kleiner vielen.

Mooi ingepakt en snel geleverd

Mooi ingepakt en snel geleverd! Heel tevreden ??

Goede foto's van producten op de �

Goede foto's van producten op de website, snelle levering en leuk detail is de persoonlijke boodschap bij de aankoop :). Ook de checklist van het product en hoe te verzorgen komt heel professioneel over. Daarnaast hebben jullie tijdens de sales geweldige aanbiedingen op de designer items. Bestel eigenlijk altijd wat! Dankjewel!!

Goede klantenservice en snelle levering

Mooi verpakt

Mooi verpakt! Goede communicatie.

Snel bezorgd.

Snel bezorgd. Met zorg verpakt en gecontroleerd voor verzending. Ben er blij mee

Erg tevreden

Snelle levering, schoenen keurig verpakt en mooie prijs. Ik had van te voren nog een vraag over de maat. Heb gebeld en kreeg goed advies. Ik ben erg blij met mijn nieuwe sneakers

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].