AGL schoenen

Perfecte schoenen, snelle levering. Ik ben heel blij!

Snelle levering, duidelijke omschrijving en foto�s van de producten, goed ingepakt en het aanbod is natuurlijk super!!!

Prachtige collectie

Prachtige collectie, supersnelle levering. Kom zeker terug!

Ik belde een dag voor kerst op

Ik belde een dag voor kerst op , of ze een trui op wilde sturen en dat was geen probleem. De volgende ochtend was hij binnen. Mijn dochter was er heel tevreden mee Nog bedankt voor de snelle en nette service.

snelle levering, prachtige, unieke collectie

snelle levering, prachtige unieke exclusieve collectie, je ziet sommige merken nergens anders, erg leuk! je ziet het verschil

Helemaal tevreden!

Prima levering, mooi op tijd en compleet met onderhoudsadvies. Helemaal tevreden!

Heel fijn!

Top! Volgende keer weer Marjon Snieders!

Snelle goed service

Snelle goed service. Was een misverstand omtrent de leveringslocatie, werd snel opgelost en de bestelling was er niet veel later.

Wederom perfecte service!

Wederom perfecte service!

MarjonSnieders service beoordeling is �uitstekend????

MarjonSnieders service beoordeling is precies zo als het beoordeling van 5 sterren luidt! Uitstekend en ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen! Jitka Goedhart

Prima geregeld

Prima geregeld Mijn bestelling werd netjes afgeleverd. Goed verpakt. Helaas waren mijn schoenen een maatje te klein en daarom retour gestuurd. Maar een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Snelle levering, rok prima naar mijn zin, kortom top!

Bestelling was erg snel binnen !

Bestelling was erg snel binnen !

Fantastisch mooie schoenen

Fantastisch mooie schoenen. Mooi en uniek. Ik ben zo blij me m�n golden goose sneakers.

Prettige website / webshop om te �

Prettige website / webshop om te bestellen, helder, duidelijk. Snelle correcte verzending. Dank!

Super snelle levering zelfs rond de �

Super snelle levering zelfs rond de kerstperiode. Ben erg blij met mijn Sorel X Chloe schoenen!

Prima site en snelle en goede service!

Prima site en snelle en goede service!

Snelle levering en nadat ik een vraag �

Snelle levering en nadat ik een vraag gemaild had, meteen antwoord. Top heb hier al vaker besteld, altijd alles correct geleverd. Aanrader

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Aanrader!

Al diverse keren artikelen besteld. Snelle levering, uitstekend verpakt, prima omschrijving. Aanrader!

Super service

Super service en goed behandeld ik had een vraag en werd binnen een half uur teruggebeld Levering was netjes en de schoenen en riem waren precies wat ik er van verwacht had Nog een leuk persoonlijk kaartje erbij Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen bij anderen

Snelle en adequate communicatie en �

Snelle en adequate communicatie en levering Helaas was het door mij bestelde item te groot.

Mooie collectie

Mooie collectie Super service Snelle levering

Correcte en snelle afhandeling van de �

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Zeker een aanrader.

Snelle levering,goed verpakt en snel �

Snelle levering,goed verpakt en snel antwoord op mijn mail.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].