Prachtig schoentje

Zondag besteld, dinsdag in huis. Prachtig schoentje en comfortabel voetbed. Blij mee

Prima ! Snel geleverd , zelfs in deze drukke tijd. Mooi verpakt.Top !

Nagekomen wat beloofd en zelfs schoenen �

Nagekomen wat beloofd en zelfs schoenen die al tijdje in uitverkoop waren, in onberispelijke staat keurig verzonden.

Super service en snelle levering.

Super service en snelle levering.

mooi assortiment en een perfecte �

mooi assortiment en een perfecte verzorging van het pakket

Prima service! Mooie laars!

heel blij

heel blij, snel levering

Mooie collectie,Gebruikersvriendelijke �

Mooie collectie,Gebruikersvriendelijke online shop en Snelle levering. Niets aan veranderen!

Snelle service maar wat ik heel �

Snelle service maar wat ik heel belangrijk vind je kan ze direkt telefonischbereiken bij vragen en niet van het kastje naar de muur of allerlei toetsen drukken voor de juiste persoon

Prachtige schoenen

Prachtige schoenen, super snelle service. Verzorgingsadvies toegevoegd.

Alles was prima!

Alles was prima!

wederom een perfecte service

wederom een perfecte service, top !!

Altijd een snelle levering

Altijd een snelle levering. Betrouwbaar bedrijf met prachtige schoenen.

Op naar de volgende aakoop

Op naar de volgende aakoop duidelijke foto's, goede communicatie en snelle uitlevering! Heel tevreden van mijn eerste aankoop.

Top!!!!!!!!!!

Top!!!!!!!!!!

Super in alles

Super in alles Service,keuze,snelheid levering,aangename kortingen!????

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, erg stevig verpakt. Nu nog die plastic tape rond de doos vervangen door een milieuvriendelijk alternatief!

Uiterst vriendelijk en met kennis van �

Uiterst vriendelijk en met kennis van zaken telefonisch geholpen met mijn vraag omtrent een artikel, zodat ik daarna de bestelling heb geplaatst. De volgende dag was de bestelling al netjes ingepakt binnen. Wanneer ik weer iets nodig heb kijk ik eerst bij Marjon Snieders!

Ik ben zeer tevreden over de service.

Ik ben zeer tevreden over de service.

Tot op heden heb ik nog niks ontvangen

Tot op heden heb ik nog niks ontvangen. Afgelopen zondag heb ik iets besteld

Super service

Er was een dubbele bestelling geplaatst met een verschillende prijs en de terugname van de dubbele bestelling gebeurde zonder problemen en de goedkoopste prijs werd aangerekend. Daarenboven was het contact met de helpdesk heel vriendelijk en hulpvaardig, waarvoor nogmaals mijn dank

Fijne klantgerichte service en advies �

Fijne klantgerichte service en advies en online bestelling de volgende dag in huis, beter kan niet

Artikel wat je besteld is ook �

Artikel wat je besteld is ook daadwerkelijk op voorraad en krijg je niet 2dagen later een mail met sorry Maar het artikel is niet op voorraad.

Perfect!

Naast dat ik prachtige schoenen had besteld liep de bestelling vlekkeloos. Van bevestiging tot tracking, van emailbevestiging van levering op PostNL punt tot checklist in de doos. Duidelijker en makkelijker kan niet. Helemaal top!

uitstekende service en snelle levering.

uitstekende service en snelle levering.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].