De app werkt fijn en bestelling werd keurig bezorgd. Altijd een mooie selectie kleding en schoenen,

Helaas lukt het niet altijd om langs te gaan naaar de winkel maar ook online goede weergave. Vorige week 2 paar schoenen gekocht en keurig bezorgd. Wat een feest om jezelf zo te verwennen!

Hemels

Wat een prachtige boutique met mooie merken!! Online webshop heerlijk voor iedereen die wat of veel verder weg woont! Kom je er niet uit via de webshop dan kan je altijd de hulplijn bellen van Marjon Snieders je wordt er zo fijn geholpen! Zoek je wat mooi s of ben jezelf aan het oriënteren dan ben je bij Marjon Snieders aan het juiste adres zowel via de webshop of in de mooie winkel in Roermond !!

Fantastische service en prachtige items

De website is aantrekkelijk en overzichtelijk, ze bieden prachtige merken aan, reageren snel op vragen en staan voor je klaar als er iets is. Snelle en verzorgde verzending. Kortom: perfect!

top service

Heel goede en snelle service. Daar wordt een mens blij van!

Zoals altijd snel en goed

Snelle levering en kwaliteit zoals verwacht

Snelle levering!

Mooie collectie schoenen!

Mooi aanbod.

Ik shop veel nieuwe items bij Marjon, omdat zij altijd een leuke collectie hebben. Ben ook altijd tevreden over de aankopen.

Prachtige collectie en fijn online shoppen.

Mooie collectie en heel fijn online shoppen. Het werd keurig verpakt en snel verzonden.

Mooie producten, snelle levering en goede service

Heel blij met mijn mooie tas. Snel geleverd met een leuke persoonlijke kaart erbij.

Great

Personal service, quick dispatch and delivery.

Zeer tevreden. Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle service. Goede aflevering

Snelle service. Goed contact over de levering

Snelle levering. Leuke merken!

Snelle levering goede merken en leuke sales

Wederom TOP!!!

Snelle levering, super mooie items; ik ben helemaal blij!

Snelle en perfecte levering

Heel blij met mijn bestelling!

Prachtige winkel, ontzettend vriendelijk en leuk personeel. En bestellen via de webshop gaat ook altijd snel en goed. Jammer dat ik niet in de buurt woon….

Mooie producten top klantvriendelijk

Mooie collectie, snelle levering.

Gut

Guter Service

Keurig verzorgd

Ben nog maar net klant

Mooie aanbood met zeer fijne service met persoonlijke tint, bedankt!

Alles is prima

Snelle levering!

Optijd Correct Volgens afspraak Extra vriendelijkheid en service! Na toch wel enkele slechte ervaringen met online bestellingen was dit oprecht een verademing!

Goede service, snelle bezorging

Snel en goed antwoord via chat

Erg aardig en behulpzaam personeel

De winkel ziet er fantastisch uit . Ze hebben een schitterende collectie. Met mooie topmerken. Echt iets wat Roermond nodig had . Mooie schoenen en tassen . Bestel je iets online wordt het zeer goed Verpakt en snel verzonden . Ben gewoon zeer tevreden over deze winkel .

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].