Goede service en levering, minpuntje de verpakking

Super goede service en snelle levering. Minpuntje vind ik dat het pakketje niet met wat meer cachet ingepakt is: mooi papiertje erom met een bedankje en veel plezier met uw aankoop erbij. Maakt het uitpakken van een aankoop toch meer een feestje en meer bijzonder.

Super service!

Super service!

zowel online als in de shop altijd �

zowel online als in de shop altijd prima service en kwaliteit, gewoon niks op aan te merken

Tods schoenen besteld en gekregen. Prima!

Tods schoenen besteld en gekregen. Schoenen kwamen overeen met beschrijving en foto�s. Snelle levering en goed verpakt. Bovendien een keurige prijs. Wat mij betreft een aanrader!

Top service, snelle levering ????

Dit is de eerste x dat ik bij deze site �

Dit is de eerste x dat ik bij deze site bestel en ben er heel tevreden mee snelle service en zou het zeker andere aanraden gewoon toppp

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snelle levering. Goed verpakt met vriendelijke correspondentie ( met bericht van wat en wie het artikel verstuurd heeft en onderhoud van het product ) Ik zou het zeker aanraden bij vrienden en familie!

Ook mijn bestelling op Black Friday �

Ook mijn bestelling op Black Friday werd razendsnel afgeleverd.

Snelle en mooie levering,laarzen paste �

Snelle en mooie levering,laarzen paste perfect.

Vorig keer had een beetje nare ervaring �

Vorig keer had een beetje nare ervaring ivb met mijn kenzo schoentjes maar dit keer.. love the bestelling en geen nare geurtjes id schoenen. Snelle levering top!

Snelle service, super levering!

Prachtige collectie!

Prachtige collectie!! Behulpzaam bij vragen! Levering correct en netjes!

Goede snelle service

Goede snelle service! Top

Goede collecties

Goede collecties, adequate levering, makkelijke retournering.

Goed on-line advies

Perfecte service! Goed en snel on-line advies betreffende de juiste schoenmaat! Top! Christel

Ontzettend goede service

Ontzettend goede service, vriendelijk personeel en prettige sfeer.

Ik kan niet anders zeggen dat ik -als �

Ik kan niet anders zeggen dat ik -als groot schoenen- tassen- en laarzenfan- erg onder de indruk was van de collectie die ik aantrof vlak voor Black Friday in Roermond. Er was duidelijk een signatuur van de inkoop afgegeven. Chic, draagbaar en prachtige materialen, tijdloze elegantie...precies wat ik zocht. Het eigen merk laarzen zat werkelijk als gegoten, niet te hoge hakken, draagbaar en van de beste kwaliteit suede. Ik kon het niet nalaten om meteen twee paar aan te schaffen. Zelfs mijn man die mee was -en die niet eens zo dol is op winkelen- is dolblij met twee paar Santoni's en bijpassende riem naar huis gegaan. Allebei hebben we nog een paar keer tegen elkaar gezegd, hier gaan we vaker heen. Ok�, het ligt niet echt op de route, we komen nooit in de binnenstad, maar ik weet zeker dat ik weer terugga. De bediening is werkelijk professioneel en hartelijk, ook heel belangrijk misschien zelfs nog wel meer als je van ver komt. We blijven de collectie uiteraard online volgen, maar komen zeker binnenkort een keer terug! Echt de moeite waard als je van mooie merken houdt. Topwinkel! Inge Wilkes, Laren NH

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service. Betrokken en hulpvaardige medewerkers die deskundig advies geven en ook durven te adviseren als je twijfelt. Webshop is supersnel en goed.

Alsof het een kadootje is...!

Overzichtelijke webshop, snelle levering en een pakketje alsof het een kadootje is ??! Top!

Positieve shopervaring

Positieve shopervaring! Bestelde artikelen worden snel geleverd en netjes, feestelijk verpakt met een persoonlijke touch door een handgeschreven bedankkaartje. Wat een fijne service is dat je informatie krijgt hoe een artikel (in dit geval schoenen) te behandelen voor een langere levensduur.

Snelle keurig verzorgde levering

Snelle keurig verzorgde levering. Geen verbeterpunten !

Bijna alles perfect

Bijna alles perfect, alleen de bezorger kwam 4 uur later dan gepland. Gelukkig was er iemand thuis.

Topzaak

Vriendelijke ontvangst met een kop koffie. Het bestelde artikel lag al klaar en werd nog even gestoomd voor het passen

Dit bedrijf levert snel en adequaat

Dit bedrijf levert snel en adequaat. Spullen worden goed ingepakt en voor retourneren bestaat een heldere procedure.

Marjon Snieders is perfect!

Snelle verzending, mooie artikelen feestelijk ingepakt en prima retourservice. Marjon Snieders is in ��n woord PERFECT !

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].