Betrouwbare en snelle service

Betrouwbare en snelle service! De producten zijn in het echt vaak mooier als op de foto, misschien dat dit verbeterd kan worden?

Goede service,top zaak

Goede service,top zaak

Snelle verzending, mooi verpakt

Snelle verzending, mooi verpakt

Zeer klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk aan de telefoon, snelle en correcte levering. Ik moet spijtig genoeg het bestelde artikel retourneren omdat de maat niet goed zit. De retour moet nog gebeuren dus daar heb ik nog geen ervaring mee, maar waarschijnlijk zal dit ook wel heel correct verlopen.

Goed aanbod

Goed aanbod, snelle levering

Altijd klantvriendelijk en goeie �

Altijd klantvriendelijk en goeie service! In de winkel wordt je altijd netjes geholpen en ook via de telefoon als je moet bellen ivm online bestellen etc.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Voelt als een cadeautje

Super snelle levering en voelt echt als een cadeautje (voor jezelf) wanneer je de doos openmaakt! Het lintje om de schoenendoos geeft een super leuke finishing touch

Al jarenlang klant van Marjon snieders �

Al jarenlang klant van Marjon snieders Webshop. Geweldig aanbod, snelle levering en perfecte service!! Wanneer ik schoenen nodig heb weet ik waar ik moet bestellen..... Top!!!!

Snelle verzending en hele vriendelijke �

Snelle verzending en hele vriendelijke hulp bij ruiling.

Nu voor de 3e keer schoenen besteld

Nu voor de 3e keer schoenen besteld. Ik ben super tevreden over het aanbod van te leuke schoenen, de snelle levering en de persoonlijke noot.

Prima webshop!

Via de webshop heb ik schoenen besteld. Goed telefonisch advies vooraf. Snelle en nette levering met persoonlijk kaartje erbij. Kortom een aanrader!

Top!!

Top! Snelle levering, mooi verpakt! ??

zeer goede service

snelle levering, keurige verpakking en retourbetaling voor 1 van de bestellingen razendsnel gekregen. Complimenten!

Super vriendelijke dames in de winkel �

Super vriendelijke dames in de winkel die mij konden helpen telefonisch en de webshop ging ook heel snel en soepel! Top service.

perfecte service en prachtig afgeleverd.

perfecte service en prachtig afgeleverd.

Altijd snelle levering en schoenen �

Altijd snelle levering en schoenen komen netjes verpakt thuis. Top!

Persoonlijke service!

Service staat erg hoog in het vaandel, schoenen zijn met een Persoonlijke notitie afgeleverd waardoor ik het ervaren heb als erg prettig. De vraag die ik had werd ook erg snel beantwoordt. Onderscheidend!

Prima service, mijn bestelling was niet in de gevraagde maat aanwezig, kort na mijn bestelling ben ik hierover gebeld, ik ben goed ge�nformeerd over de maatvoering van het merk tara jarmon, er is mij een andere maat toegestuurd met de toezegging ruilen zonder kosten, dit is ook vermeld op de bon. Ruilen was niet nodig. Tevreden met de blouse en de service.

prima en erg persoonlijk met een �

prima en erg persoonlijk met een handgeschreven kaartje erbij... top??

Snelle levering en snel en deskundig �

Snelle levering en snel en deskundig antwoord op mijn vraag, dank!

Hele bestelproces van a tot z perfect �

Hele bestelproces van a tot z perfect geregeld.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering

Alles perfect verlopen ????Was zelfs �

Alles perfect verlopen ????Was zelfs verwonderd van de verpakking. ??????

feestje om bij te bestellen

mooi verpakt, snel verzonden, prachtige schoenen. ik ga genieten ;-)

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].