ik vind Marjon Snieders een super �

ik vind Marjon Snieders een super winkel om bij te bestellen. Snelle levering, snelle terugbetaling op het zakelijk vlak en mooie schoenmerken en goede service op het koopvlak

Smiddags besteld, volgende dag in huis! Super

Gewoon super

Gewoon super , over de ganse lijn dik in orde .

Goede levering

Goede levering! Super schoenen !!

Uitgebreide collectie en snelle �

Uitgebreide collectie en snelle verwerking bestellingen

Keurige en vlotte bezorging!

Keurige en vlotte bezorging!

Uitstekend bedrijf

Uitstekende service, zeer snelle verzending, een absolute aanrader!

Snel en goed!

Snel en goed!! en heel blij met mijn nieuwe schoenen:))

Everything was absolut perfect

Everything was absolut perfect. I am very happy with the shoes i bought with you. Delivery was as quick as possible, quality was fine. Thank you

fijne site..

fijne site... snelle levering en een fantastische collectie exclusieve schoenen

Prachtige laarsjes.

Prachtige laarsjes,snelle levering,en verpakking perfect. . Alles was naar wens.

Hele leuke site

Hele leuke site! Duidelijk en overzichtelijk. Geen verzendkosten en een snelle levering. Aparte schoenen wat wil je nog meer.!!!

Super ik koop hier zeker terug!

Zeer goed! Uitstekend en snel!

Goede snelle levering en prachtige �

Goede snelle levering en prachtige schoenen. Top zaak!

Soepele afhandeling

Soepele afhandeling, snelle verzending. Prima product.

Geen enkele opmerking

Geen enkele opmerking. Alles is prima verlopen. Tot de volgende keer !

De schoenen waren perfect en de �

De schoenen waren perfect en de verzending

Uitstekende service

Uitstekende service , ben zo blij met mijn nieuwe aankoop en kom zeker terug

Magnanni schoenen gekocht �

Ik heb een mooie Magnanni schoenen gekocht top merk. Marjon Snieders is een top winkel/webshop. mooie collectie en top merken en een goede prijs in de opruiming. Vriendelijk klanten service en als je klachten heb wordt gelijk opgelost Top!! Ik kom zeker weer een schoenen kopen bij deze winkel.

Super!!!!!!

Super!!!!!!

Alles zoals steeds goed verlopen

Alles zoals steeds goed verlopen , heel vriendelijk en alles in heel mooie staat aangekomen . mijn dank . Mvg Ariane

Bijna 5

Webshop was helaas telefonisch niet bereikbaar anders 5 sterren beoordeling. Snelle lever service

Geweldige schoenen en vooral een �

Geweldige schoenen en vooral een bijzonder klantvriendelijke benadering. Bezorging en eventueel retourneren gaat allemaal gestroomlijnd.

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

Top service.En bezorging is heel snel

Top service.En bezorging is heel snel

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].