Keurige & snelle levering

Goede collectie, simpel te bestellen met keurige & snelle levering.

Volgende dag al bezorgd. Geen gezeur zoals het hoort

Fantastische service en heel snel!

Fantastische service en heel snel!

Levertijd zoals aangegeven.

Levertijd zoals aangegeven.

Super, netjes en snel geleverd!!

Top Service!!

Bestel regelmatig bij Marjon Snieders en bevalt me prima!! Snelle levering, uitgebreid en exclusief aanbod en mocht het niet bevallen of passen dan kan de zending gratis retour. Keuze achteraf betalen of als je betaalt via ideal word je bedrag gelijk teruggestort als de zending retour is. Meestal binnen 2 dagen. BEN SUPER TEVREDEN!!!!

Communicatie naar klant toe kan sneller

Snelle levering. Zou een stuk sneller kunnen reageren op mails met vragen die gaan over de bestelling die gedaan is geworden.

Snelle en vlotte levering goed en �

Snelle en vlotte levering goed en service. Ben erg blij met wijze van service. Top.

Meer dan tevreden mt mijn aankoop.

Meer dan tevreden mt mijn aankoop.

Service is super!

Service is super! Verzending is ook netjes en snel! Een tevreden klant!

Bestelling vlot afgewerkt

Bestelling vlot afgewerkt, keurig verpakt. Niks op aan te merken.

Mooie winkel

Mooie winkel, goeie gezellige sfeer, heel fijn.

Snelle levering en zeer tevreden over �

Snelle levering en zeer tevreden over mijn nieuwe schoenen!

MOOIE WEBSHOP

Bij de zoektocht naar rode pumps ben ik op de website van Marjon Snieders terecht gekomen. Mooie collectie schoenen en meteen geslaagd. Zeer vriendelijke/ snelle afhandeling van alles m.n de onduidelijkheid van PostNL werd meteen opgehelderd. Ik heb er een mooie webshop bij!

mooie schoenen

mooie schoenen , leuk prijsje door de solden! bestelling/levering correct verlopen

Fijne webshop

Fijne webshop. overzichtelijk en snelle levering. ik ben fan!

Supergoed

Supergoed, snelle service. Top!

Prima produkt.ben heel tevreden

Zeer tevreden over het produkt..

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering. Zorgvuldig ingepakt.

Snelle levering, duidelijke webshop

Snel en goed afgeleverd

Snel en goed afgeleverd. Mooie sneakers voor een leuke prijs.

TOP!!!!!

zeer persoonlijk en vriendelijk geholpen,topervaring met deze winkel beleefd!!

Snel en zorgvuldig

Snelle en zorgvuldige service

Ik ben heel erg tevreden met de aankopen en afhandeling van mijn bestelling bij Marjon Snijders.

Ik ben heel erg tevreden met de afhandeling van de bestelling bij Marjon Snieders. Kom graag terug. Ook telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan.

Neerstraat 34

6041 KC Roermond

0031 475 227 060

Over Marjon Snieders

In zowel onze fysieke winkel als in de webshop bieden wij de mooiste topmerken zoals Isabel Marant, Marant Etoile, Ami Paris, Zimmermann, 1/Off Paris, Hogan, Tod's, Golden Goose, Max Mara, Mother, Diadora Heritage, Wandler, Morobé en veel meer. Marjon selecteert haar collectie sneakers, laarsjes, jurken, tops, blouses, jassen, sieraden, tassen etc. op kwaliteit, pasvorm, uitstraling en draagbaarheid voor de modebewuste vrouw. Voor 15:00u besteld is de volgende werkdag in huis! En ook retourneren gaat eenvoudig met een gratis te downloaden retouretiket (m.u.v. sale artikelen). Heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op telefoonnummer +31(0)475-227060 of stuur een e-mail naar [email protected].